Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Najnebezpečnejšie číslo v Talente: Jaro Slávik skoro prišiel o NOVÉ VLASY!

Jaro Slávik v rukách iluzionistu menom Miki Dark Zobraziť galériu (2)
Jaro Slávik v rukách iluzionistu menom Miki Dark (Zdroj: TV JOJ)

BRATISAVA - Najnebezpečnejšie číslo v šou Česko Slovensko Má Talent! Iluzionista ho však nerobil sám. Na pódium si dotiahol porotcu Jara Slávika.

Prišiel bez slova a ukázal šou, pri ktorej naskakovali všetkým zimomriavky. Okrem porotcu Jara Slávika. Temný Miki Dark si práve jeho vybral na svoj iluzionistický kúsok. Tvrdý porotca ani netušil, čo s ním ide stvárať. Extrémne číslo, ktorého bol súčasťou, všetkým vyrazilo dych. Jaro totiž doslova horel!

Jaro Slávik v rukách iluzionistu menom Miki Dark
Zobraziť galériu (2)
Jaro Slávik v rukách iluzionistu menom Miki Dark  (Zdroj: TV JOJ)

Temný výzor, ticho a hororová hudba. To všetko mal pre divákov pripravené iluzionista Miki Dark. „Ooo, škoda nastrelených vlasov,“ povedala Jasmina, keď tušila, čo sa deje. Najskôr si z neho moderátori robili srandu, hovorili ako je na ne háklivý. Potom však nikomu nebolo všetko jedno. „Toto nedávam dobre, takéto veci, ja sa bojím,“ povedala Mária Čírová. „Toto by som nedala,“ dodala tiež Marta Jandová. Tá začala pri finále, keď Jarovi horela hlava, aj vrieskať. Po tom, ako temný Miki Dark polial Jarovu hlavu horľavinou, dal mu ju do krabice a následne zapálil, všetci jeho porotcovskí kolegovia zmrzli a modlili sa, aby bol v poriadku. K dispozícii boli hasiči a všetci čakali na moment, čo nastane. Ako to všetko dopadlo uvidíte v stredu v šou Česko Slovensko Má Talent. Môžeme vám však povedať, že pôjde o jedno z najnebezpečnejších talentových čísel. A súčasťou bude práve porotcovský kat Jaro Slávik.

Najnebezpečnejšie číslo v Talente: Jaro Slávik skoro prišiel o NOVÉ VLASY! (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: TalentČSMTČesko Slovensko Má TalentMiki Dark
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu