Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Nela Pocisková sa teší NOVINKE: Wau, nadšený je aj Filip Tůma!

Nela Pocisková naspievala nový album Cesta
Nela Pocisková naspievala nový album Cesta (Zdroj: archív NP)

BRATISLAVA - Úspešná herečka a speváčka Nela Pocisková potešila fanúšikov hneď niekoľkými novinkami. Nový album, krst a turné na spadnutie.

Mimoriadne zaneprázdnená Nela do svojho kalendára vtesnala aj chvíle strávené v nahrávacom štúdiu. Výsledkom je pripravovaný album s názvom CESTA, ktorý do života uvedie začiatkom októbra. Ide o druhú štúdiovku speváčky, pričom od tej poslednej uplynulo už desať rokov. „Názov CESTA som zvolila, pretože bude mapovať 4 roky od môjho návratu z materskej dovolenky. Priznám sa, mala som obdobie, kedy som si vravela, že už som sa posunula inde, ale potom som si povedala, že ho vydám, pretože tie skladby sú súčasťou mojej životnej cesty a album vnímam ako môj zápisník. CD bude mať 12 skladieb, pričom 6 skladieb je už zverejnených,“ predstavuje Nela Pocisková novinku, ktorou zaiste poteší nejedného fanúšika.

Napriek tomu, že je Nela veľmi vyťažená či už herectvom, mamičkovskými povinnosťami, ale aj hudbou, rozhodla sa nový album Live predstaviť i širokej verejnosti. Rovnomenné turné CESTA TOUR odohrá so svojou kapelou v decembri v štyroch slovenských mestách: Prešov, Košice, Bratislava a Tatranská Lomnica.

Nela Pocisková sa teší NOVINKE: Wau, nadšený je aj Filip Tůma! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: AlbumNela PociskováCesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu