Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

FOTO Vodičom v dopravnej zápche sa naskytol otrasný pohľad: Štvorica turistov si to rozdala na tuk-tuku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PHUKET – Pláž Patong v thajskom Phukete je obľúbená najmä medzi turistami, ktorí sa v jej blízkosti oddávajú rôznym nemravnostiam. Príkladom je aj štvorica ľudí, ktorú nasnímal vodič auta. Priamo pred ním sa totiž turisti na tuk-tuku oddávali milostným radovánkam.

Thajská polícia zatkla dva páry turistov, ktorí si to rozdali v tuk-tuku na notoricky známej pláži Patong v Phukete. Štyria ľudia – dve ženy a dvaja muži – ignorovali prizerajúcich sa ľudí, ktorým sa počas dopravnej zápchy spôsobenej silným dažďom naskytol bizarný pohľad. Podľa dostupných informácií k incidentu došlo 17. septembra. Na jednom zo záberov vidno ženu sediacu obkročmo na mužovi, zatiaľ čo drží fľašu piva.

„Zdá sa, že sú úplne ľahostajní k ľuďom okolo,“ uviedol portál Thaiger. Rozhorčení diváci vyjadrili svoje obavy na sociálnych sieťach. „Patong je miesto bez pravidiel,“ napísal jeden z nich. „Naozaj si cudzinci myslia, že tu môžu robiť čokoľvek?“ pridal sa ďalší. Miestni obyvatelia vyzvali na prísnejšie nariadenia týkajúce sa správania na verejnosti.

Viac o téme: TuristiTuk-tukSex na verejnostiThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu