Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Boris Becker zverejnil FOTO zo svadby: Jeho mladej žene pristane všetko... Tu je dôkaz!

Boris Becker so svojou manželkou Lilian Zobraziť galériu (2)
Boris Becker so svojou manželkou Lilian (Zdroj: Profimedia)

MILÁNO - V Miláne aktuálne prebieha Fashion Week, na ktorom sa to priam hemží známymi tvárami. Objektívy bulvárnych fotografov zaujal napríklad legendárny tenista Boris Becker (56). Ten prežíva mimoriadne krásne obdobie. V uplynulých dňoch sa totiž tretíkrát oženil. Pozrite, ako vyzerá jeho vyvolená!

Novomanželia zavítali na módnu šou značky Hugo Boss. Obaja sa zladili do šedej farby. Krásna tmavovláska mala na sebe štýlový kostým, v ktorom vyzerala jednucho fantasticky. Boris a Lilian sa celý čas zamilovane držali za ruku a na prsteníkoch nešlo prehliadnúť obrúčky. 

Boris Becker so svojou manželkou Lilian
Zobraziť galériu (2)
Boris Becker so svojou manželkou Lilian  (Zdroj: Profimedia)

Pri pohľade na sympatickú tmavovlásku je hádam každému jasné, že určite vyzerala dobre aj vo svadobnom. Nuž, a prominentný párik sa rozhodol zvedavcov potešiť. Na sociálnej sieti Instagram totiž zverejnili sériu fotografií z ich veľkého dňa. 

Tenistova tretia svadba sa konala v talianskom Portofine a podľa medializovaných informácií trvala tri dni. Ako vidno, slávnemu otcovi prišli gratulovať aj jeho starší synovia z prvého manželstva - Noah (30) a Elias (25). Ich mamou je Barbara Feltus. Druhýkrát sľuboval Becker lásku modelke Lilly Kerssenberg, s ktorou má syna Amadeusa. S Lilian de Carvalho Monteiro sú spolu od roku 2020.  

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

Viac o téme: Boris BeckerLilian de Carvalho Monteiro
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu