Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Fanúšikovia v SMÚTKU: Zomrela len 40-ročná hviezda internetu... Nešťastná NEHODA!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Fanúšikov YouTubu zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku len 40 rokov zomrela internetová hviezda, známa pod menom Comicstorian. Ako informovala jeho manželka Nathalie, mal nešťastnú nehodu!

Youtuber Ben Potter vystupujúci pod menom Comicstorian, zomrel v sobotu 8. júna. Ako informovala vdova Nathalie prostredníctvom manželovho profilu na sociálnej sieti X, dôvodom náhleho úmrtia internetovej hviezdy, bola nešťastná nehoda. „Môj manžel Ben Potter zomrel pri nešťastnej nehode,“ uviedla. 

„Pre svojich blízkych bol jedným z najlepších a najviac podporujúcich ľudí. Ako manžel, syn, brat, priateľ alebo aj cudzí človek bol Ben milujúci a úprimný. Bol to človek, ktorý naslúchal a urobil si čas na svojich blízkych. Snažil sa všetkých rozosmiať a uisťoval sa, že sú v poriadku. Bol našou oporou,“ uviedla v emotívnom príspevku.  

Ďalej tiež fanúšikov ubezpečila, že kanál na YouTube, kde ho sleduje viac ako tri milióny odoberateľov, bude naďalej udržiavať. „Jeho kanál bol jedným z jeho najväčších úspechov, a aj keď všetci potrebujeme svoj čas na trúchlenie, viem, že by nechcel, aby to skončilo takto. Navzájom sme sa podporovali vo všetkom, čo sme chceli robiť, a ja s tým teraz neplánujem prestať,“ dodala. 

Smutná správa zasiahla aj syna amerického rapera Ice Cubea, O'Shea Jackson Jr. „Z osobných dôvodov si stále dávam pauzu od Twitteru. Ale vzhľadom k novinkám, ktoré som sa práve dozvedel, som sa musel prihlásiť. Odpočívaj v pokoji, Comicstorian. Táto správa mi zlomila srdce. Jeden z mojich najobľúbenejších tvorcov na YouTube, veľmi ti ďakujem za tvoju prácu. Bol som tvoj veľký fanúšik. Dúfam, že sa čoskoro uvidíme,“ napísal. 

Viac o téme: Comicstorian
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu