Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Chlapec z populárneho meme dovŕšil 18 rokov: TAKTO vyzerá dnes! Za slávnym záberom sa ukrýva dojímavý príbeh

(Zdroj: Reddit/Sans010394)

USA - Vtipné a zábavné obrázky zo života, ktoré sú známe ako meme, dobíjajú sociálne siete. Napriek tomu, že neustále pribúdajú nové tváre, niekoľko z nich možno označiť za staré klasiky. Príkladom je aj známe meme s malým chlapcom. Ten nedávno oslávil osemnáste narodeniny. Pozrite, ako vyzerá dnes.

Nie je možné, že by ste nespoznali jeho tvár. Sammy Griner sa preslávil ako „Success Kid“ – malý chlapec, ktorého fotografia sa stala predlohou mnohých meme. Niet pochýb o tom, že od vyhotovenia slávneho záberu ubehlo už mnoho rokov. Sammy nedávno oslávil svoje 18. narodeniny a ľudia na sociálnych sieťach sú hotoví z toho, ako vyzerá dnes. Všetko sa to začalo, keď jeho mama Laney Grinerová zdieľala v roku 2007 fotografiu malého Sammyho na pláži. Pôvodne fotografia zachytáva chlapca, ktorý tesne pred zachytením záberu zbúral hrad z piesku.

Z fotografie sa však rýchlo stalo meme a malého Sammyho poznal takmer každý na svete. Vďaka tejto popularite sa mu spoločne s mamou podarilo zachrániť jeho otca Justina, ktorému lekári krátko pred synovým narodením diagnostikovali zlyhanie obličiek, informovalo ABC News. Musel preto pravdepodobne podstupovať dialýzu, čo bolo finančne náročné. Laney sa obrátila na kampaňovú platformu GoFundMe v nádeji, že  vyzbiera 75 000 dolárov. Pôvodne sa zdráhala spájať kampaň s populárnym meme, no neskôr zmenila názor. Za prvých päť dní dostala od 300 ľudí dary vo výške takmer 9 000 dolárov a celková suma za pár dní vyšplhala na viac ako 83 000 dolárov.

Tento príbeh potvrdila aj jedna z komentujúcich. „Sammy je synovec môjho bývalého. Peniaze, ktoré zarobili na tomto meme, im pomohli zaplatiť dialýzu a transplantáciu obličky pre jeho otca. Je to dosť šialený príbeh. Sú dobrá rodina a stále si myslím, že je skvelé, že som sa mohla stretnúť so Success Kid,“ napísala v komentári na Reddite. Mnohí komentujúci priznali, že stať sa známym ako „Success Kid“ nie je vôbec zlé, v porovnaní s inými, ktorí sa preslávili vďaka kontroverznejším meme. „Stále má ten úsmev,“ napísal ďalší. „Cítim sa tak staro,“ uviedol iný.

Viac o téme: MemeSuccess KidSammy Griner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu