Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Zdeněk Pohlreich otvorí v Košiciach prvý Weber Store na Slovensku. Pozýva vás na chutné menu z grilu a zľavu na nákupy!

PR článok Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Weber)

Druhý júnový víkend bude v Košiciach grilovačka, ako sa patrí. Pozývajú vás na ňu hneď dvaja vychýrení grilmajstri a známy šéfkuchár Zdeněk Pohlreich. Na svoje si prídu dospelí aj deti.

Na sobotu 15. júna máme pre vás perfektný plán. Príďte do Košíc a doprajte si grilované jedlá, aké len tak hocikde neochutnáte. Pri príležitosti otvorenia prvej slovenskej predajne špičkových grilov Weber Store budú na Myslavskej ceste 2B v Košiciach na ploche 190 m2 podávať menu z grilu Zdeněk Pohlreicha Zdeněk Marcín.

Prvého pána azda ani netreba predstavovať, veď Ano, šéfe! s jeho drsnými komentármi patrí ku kultovým reláciám aj u nás a v Rozpal to, šéfe! nás Pohlreich prekvapoval úžasnými možnosťami, čo všetko sa dá pripraviť na grile. Do novo otvoreného Weber Store zavíta Zdeněk Pohlreich ako ambasádor ikonických grilov Weber.

Šéfkuchár Zdeněk Marcín patrí u našich západných susedov ku kuchárskej špičke a je známy či už ako lektor kurzov z presláveného Pražského kulinárskeho inštitútu alebo ako moderátor relácie Kuchař ví. Sekundovať mu bude Head Grillmaster Weber Tomáš Koudelka.

Zdeněk Pohlreich otvorí v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Weber)

 

Trúfnete si grilovať so šéfkuchárom?

Renomovaní grilmajstri prídu v druhú júnovú sobotu práve do Košíc, aby ste mohli ochutnať gastronomické lahôdky z grilov Weber, pobaviť sa s majstrami svojho remesla o grilovaní a nielen o ňom, a tí odvážnejší môžu pod dohľadom skúseného majstra aj čo-to ugrilovať. Pokiaľ sa práve obzeráte po novom grile, Zdeněk Pohlreich a Weber odborníci vám ochotne poradia, aký z päťdesiatky grilov Weber bude pre vás najvhodnejší. Navyše ho v sobotu kúpite aj oveľa výhodnejšie, pretože pri príležitosti otvorenia najväčšieho slovenského Weber Store tu platí zľava 10 % na všetko! Špeciálnu grilovačku si užijú aj deti, na ktoré tu čaká obľúbený skákací hrad.

Poznáte tieto zaujímavosti o griloch Weber?

  • Prvý záhradný gril vyrobil zakladateľ firmy Weber, George Stephen, z lodnej bójky pri rodinnom plachtení. Bójku rozdelil na dve časti, ku spodnej pridal nohy a vrchnú použil ako poklop.
  • Grily Weber sa predávajú v 78 krajinách sveta.
  • Je to najobľúbenejšia značka grilov - na trhu je už 70 rokov. Za ten čas sa predalo vyše 50 miliónov grilov Weber, čo je viac než 714-tisíc grilov Weber ročne alebo vyše 1900 kusov denne počas celých 70 rokov!
  • Vďaka svojej vysokej kvalite a prepracovanosti vydržia 3 – 4-krát dlhšie, než iné grily.
  • Pokryjú všetky nároky na grilovanie – môžete grilovať na uhlí, plyne, elektrine, paletách alebo si ich zobrať so sebou na cesty či do auta, no tiež vám nahradia plnohodnotnú vonkajšiu kuchyňu.
  • Elektrický gril Weber Lumin získal minulý rok prestížne ocenenie za produktový dizajn Red Dot Award.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu