Pondelok21. október 2024, meniny má Uršuľa, zajtra Sergej

Šokujúci krok Daniely Nízlovej: SŤAHUJE SA od sestry... TOTO je dôvod!

Daniela Nízlová
Daniela Nízlová (Zdroj: Ján Zemiar)

TRENČÍN - Daniela Nízlová (38) sa po rozchode so Stanislavom Lobotkom (29) vrátila do rodného kraja. Tam si spoločne so sestrou Veronikou (38) kúpili rodinný dom a žili tam aj so svojimi dcérami. Aktuálne však Daniela oznámila šokujúci krok... S Lindou sa sťahuje do Trenčína. Toto je dôvod!

Galéria: Galéria Twiins

V čase, keď sa Daniela Nízlová rozišla s otcom svojej dcérky Lindy, Stanislavom Lobotkom, jej sestra Veronika čakala malú Neu. Obe bez partnerov a s malými dcérkami sa rozhodli, že si kúpia rodinný dom, kde budú spoločne žiť a vychovávať svoje ratolesti. A všetko nasvedčovalo tomu, že rodinke takýto spôsob života vyhovuje. 

Dievčatká sa spolu hrali, vnímali sa ako sestry... No ako sa ukázalo, nebolo všetko také ružové, ako sa na sociálnych sieťach zdalo. Hoci sa Linda a Nea veľmi ľúbia, sú aktuálne vo veku, kedy vyvádzajú, čo často nedopadá dobre. Daniela sa preto rozhodla pre zásadný krok, ktorý situáciu nateraz vyrieši a časom snáď aj napraví...

„Back in Trenčín... Sťahujeme sa s Lindou späť sem, aj keď sa naše baby milujú, majú obdobie, že si robia veľmi zle, takže verím, že separácia pomôže,“ zverejnila na sociálnej sieti Daniela, ktorá má v Trenčíne byt. Na ako dlho v ňom zotrvá, ukáže zrejme až čas. 

Viac o téme: Daniela NízlováVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu