Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Červenku hľadajú medzi bezdomovcami

Bratislava-Ružinov: Poliajná hliadka pri kontrole bezdomovcov pred nákupným centrom na Zlatých pieskoch. Zobraziť galériu (2)
Bratislava-Ružinov: Poliajná hliadka pri kontrole bezdomovcov pred nákupným centrom na Zlatých pieskoch. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Dva týždne na úteku z toaliet! Taký dlhý čas sa policajtom nedarí chytiť Romana Červenku (26) z Bratislavy - Rače. Po obvinenom z bankovej lúpeže muži zákona včera pátrali najmä medzi bezdomovcami v opustených budovách, chatkách a vo viniciach v okrajových častiach hlavného mesta.

Počas rozsiahlej pátracej akcie sa muži zákona zamerali najmä na kontrolu bezdomovcov. Jednou z verzií polície je, že zatykačom hľadaný muž sa pohybuje medzi sociálne slabšími. Motorizovanú policajnú hliadku Nový Čas včera napoludnie zastihol pri kontrole partie pochybných indivíduí pred nákupným centrom na Zlatých pieskoch. V uliciach a pri opustených polorozpadnutých budovách vo viacerých častiach hlavného mesta pátrajú kriminalisti v civile. Hľadaného muža sa snažili chytiť aj kukláči v jednej z ružinovských záhradkárskych osád, avšak v opustenej chatke ho nenašli.

Červenka ušiel policajtom bez dokladov a bez peňazí. Polícia má aj jeho mobil. Aj preto je jeho pohyb na slobode obmedzený. Podľa polície Červenka s pištoľou v ruke ukradol začiatkom januára 170-tisíc z pobočky VÚB v bratislavskej Rači. Chytili ho, predviedli pred vyšetrovateľku, ale pri vypočúvaní zahral divadlo, že ho bolí brucho alebo slepé črevo. Policajná hliadka ho eskortovala do nemocnice, odkiaľ ušiel cez záchodové okno.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu