Nedeľa22. september 2024, meniny má Móric, zajtra Zdenka

Zomrel syn (†49) Kamily Magálovej: Smúti za ním aj Andrej Kiska... Tvoja stopa je nezmazateľná!

Andrej Kiska smúti za Martinom Magálom (†49) Zobraziť galériu (3)
Andrej Kiska smúti za Martinom Magálom (†49) (Zdroj: Maarty/Facebook MM)

BRATISLAVA - Dnes doobedu obletela Slovensko správa o smrti syna Kamily Magálovej. Martin podľahol zraneniam, ktoré sa mu stali pri jeho obľúbenom konskom póle. Smúti za ním aj bývalý prezident Andrej Kiska!

Kamilu Magálovú zasiahla smutná správa o úmrtí jej syna Martina, ktorý opustil tento svet predčasne vo veku 49 rokov. Osudným sa mu stalo jeho milované konské pólo, pri ktorom sa zranil a po prevezení do nemocnice v Taliansku zraneniam podľahol. Jeho smrť nepriamo potvrdil aj jeho syn Gregor. „Povedz dnes svojim rodičom, že ich ľúbiš. Nikdy nevieš, kedy bude neskoro. Ľúbim ťa ocko," napísal na Instagrame.

Smrť slovenského advokáta zasiahla aj exprezidenta Andreja Kisku. „KEĎ ODCHÁDZAJÚ ANJELI Martin Magál bol úspešný človek s obrovským srdcom. Dobrým Anjelom bol od jeho vzniku. Pomáhal, radil. Náchádzal nových Anjelov, partnerov. Keď sme zakladali Romade, zase nezaváhal ani sekundu a právna kancelária, kde pracuje, nám poskytla zadarmo svoje služby.... Život človeka sa nemeria jeho dĺžkou, ale stopou, ktorú po sebe zanechá. Martin, Tvoja stopa je silná a nezmazateľná. Ďakujeme! RIP," napísal.

Viac o téme: Kamila MagálováMartin MagálAndrej Kiska
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu