Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Brad a Angelina sa presťahujú do Európy

Brad a Angelina chcú adoptovať ďalšie deti z krajín tretieho sveta. Zobraziť galériu (13)
Brad a Angelina chcú adoptovať ďalšie deti z krajín tretieho sveta.

LOS ANGELES – V USA za svoj nový domov prijal Brad Pitt s partnerkou Angelinou Jolie New Orleans v Louisiane. Spolu s deťmi chceli utiecť z príliš povrchného kalifornského Los Angeles.

Podľa Bradových slov im ale nevyhovuje žiadne miesto v USA a chystajú sa presídliť do Európy, kde by deti lepšie „videli svet“ taký, aký v skutočnosti je. Okrem toho veria, že Európa je lepšie východisko na ich časté cesty po svete.

„Keďže sme veľmi kočovní, radi by sme mali nejakú základňu v Európe. Tam sa viac zameriavajú na to, čo sa deje vo svete, a ľahšie sa odtiaľ cestuje do Afriky či Ázie. Chceme, aby naše deti mali širšiu víziu sveta. Španielsko, Taliansko a Francúzsko majú veľmi kvalitný život, čo je zdravé,“ vyhlásil Pitt.

Brad opäť zdôraznil, že plánujú s Angelinou adopciu ďalších detí z krajín tretieho sveta. Aj keď sa tomu jeho partnerka bráni, on by rád čo najrýchlejšie usporiadal svadbu. „Stále chcem pobozkať nevestu, nosiť prsteň, mať na sebe svadobný oblek a ráno sa zobudiť a povedať: ´Dobré ráno, žena,´“ dodal hollywoodsky idol.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu