Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Sexi dvojičky robia všetko spolu: Chcú mať dokonca spoločného partnera! TAKTO má vyzerať

Dvojičky chcú mať spoločného partnera.
Dvojičky chcú mať spoločného partnera. (Zdroj: Instagram/yourfavetwinss)

SYDNEY - Dve austrálske dvojičky chcú mať spoločného priateľa. Mladé ženy (20) hľadajú muža, ktorý vyhovuje im a ich blízkemu vzťahu.

Jednovaječné dvojčatá April a Amelia Maddison z Gold Coast v Austrálii chcú mať v budúcnosti spoločného priateľa. Toto povedali sestry pre austrálsku spravodajskú stránku „news.com.au“. Dvadsaťročné dievčatá od narodenia zdieľali takmer všetko a teraz chcú spolu formovať aj svoj milostný vzťah.

archívne video

Lasicová o vzťahu s partnerom z Austrálie: S takým chlapom vyhrala zlatú baňu! (Zdroj: STVR)

"Obaja považujeme rovnaký typ mužov za príťažlivý a hľadáme u priateľa rovnaké veci," povedala April pre news.com.au. Preferujú mužov, ktorí sú „vysokí, svalnatí, potetovaní a dobre vyzerajúci“, ako aj „milí a prírodzení“ s „dobrým zmyslom pre humor“.

Dvojičky uisťujú: Priateľ bude spať vždy len s jednou

V minulosti sa obe pokúšali o oddelené vzťahy, no ich partneri často žiarlili na ich blízke puto. Táto skúsenosť dala sestrám myšlienku, že v budúcnosti budú hľadať iba jedného priateľa. "Zistili sme, že je to oveľa zábavnejšie a príjemnejšie, keď len jedna z nás mala partnera a všetci traja sme mohli tráviť čas spolu," povedala Amelia pre news.com.au.

Dvojičky však chcú zostať sexuálne oddelené: „Náš priateľ bude mať sex len s jednou z nás,“ zdôrazňuje April. Obaja zdôrazňujú, že v ich blízkom vzťahu nie je žiadna žiarlivosť: „Sme najlepšie priateľky a všetko robíme spolu,“ hovorí April.

Dvojčatá sa chcú vydávať

Anna a Lucy DeCinque z Austrálie, ktoré sa označujú ako „najidentickejšie dvojčatá na svete“, tiež chodia s tým istým mužom a dokonca si ho chcú vziať. Zdôrazňujú, že Ben nemá problém akceptovať ich jedinečné spojenie a nestavia ich proti sebe.

Dvojičky však čelia právnym prekážkam, keďže austrálske manželské právo neumožňuje dvom ľuďom uzavrieť manželstvo súčasne. Zdieľajú tiež túžbu otehotnieť v rovnakom čase. Napriek všetkej kritike sa Anna a Lucy DeCinque držia svojho výnimočného vzťahu.

Viac o téme: PartnerAustráliaDvojičky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu