Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Joe Cocker: Zaspieva Košičanom

Joe Cocker
Joe Cocker

KOŠICE - Legendárny spevák s nezameniteľným chrapľavým hlasom Joe Cocker (63) zaspieva v utorok večer Košičanom v Steel Aréne. Do metropoly východu príde z koncertu v Ostrave v rámci jesennej časti turné k albumu Hymn For my Soul.

Od organizátorov žiada v šatniach napojenie na internet či fax, ale i klimatizáciu a pred pódiom nechce mať bezpečnostnú službu v uniformách.

Joe Cocker ako jeden z mála žijúcich umelcov, ktorí sa môžu pýšiť účasťou na legendárnom Woodstocku, okrem Košíc zaspieva 9. decembra aj v Bratislave. Od organizátorov žiada, aby počas zvukovej skúšky pred koncertom boli v hale len nevyhnutne potrební ľudia a nikto iný. Ďalšou požiadavkou je, aby sa z dôvodu zvýšenej prašnosti nepoužívali vysávače v čase, keď budú v hale ľudia z produkcie. Pripravených má byť 5 priestranných svetlých šatní, kde nesmie chýbať kreslo, mejkap-stolíky so zrkadlom, ale i popolník. Žiada 60 osušiek či 20 čiernych uterákov. Organizátori tiež zabezpečujú miesta na parkovanie pre 4 kamióny, 4 autobusy a pre jeden mercedes. K dispozícii bude 24 pomocníkov, elektrikár a 2 po anglicky hovoriace asistentky.

Anglický spevák Joe Cocker, vlastným menom John Robert Cocker, pochádza zo Sheffieldu, kde sa narodil v roku 1944. Svoje prvé hudobné skúsenosti získal v roku 1960 so skupinou The Cavaliers. V rámci jesennej časti turné k albumu Hymn For My Soul odohrá 43 koncertov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu