Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

5. ročník GIN FEST BRATISLAVA 2024 - Oslava ginového umenia v srdci Slovenska

PR článok Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Gin fest Bratislava)

Bratislava sa 13. septembra 2024 stane dejiskom jednej z najočakávanejších udalostí roka pre milovníkov kvalitného alkoholu. Piaty ročník GIN FEST BRATISLAVA 2024 sľubuje návštevníkom nezabudnuteľný zážitok plný chutí, vôní a inšpirácie v priestoroch Hotela Devín.

"Naším cieľom je nielen predstaviť rozmanitosť ginového sveta, ale aj vzdelávať verejnosť o histórii a kultúre tohto fascinujúceho destilátu," hovorí Andrej Nikodem, organizátor podujatia. "Chceme ukázať, že kvalitný gin si možno vychutnať s mierou a štýlom."

Tohtoročný festival prináša skutočne výnimočný program. Návštevníci sa môžu tešiť na prezentácie viac ako 50 druhov ginov z celého sveta, interaktívne workshopy vedené špičkovými barmanmi, zaujímavé prednášky o histórii a výrobe ginu, ale aj na kulinárske párovanie ginu s jedlom.

5. ročník GIN FEST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Gin fest Bratislava)

Vstupenky na Predpredaj.sk

Počas dňa prebehne alebo čo očakávať:

- Prezentácie viac ako 50 druhov ginov z celého sveta
- Workshopy o miešaní koktailov vedené poprednými barmanmi
- Prednášky o histórii a výrobe ginu
- Kulinárske párovanie ginu s jedlom
- Live vystúpenie a DJ set na terase LIVE GIN MUSIC GARDEN - DJ CHARLIE BROWN   special GLITTERBALL SET🎶
- Tematický ginový POP Up v Premier apartmáne Hotela Devín

Novinkou tohto ročníka je živé hudobné vystúpenie a DJ set na terase, ktoré vytvoria jedinečnú atmosféru konceptu LIVE GIN MUSIC GARDEN. Taktiež bol do programu zaradený tematický ginový POP Up v Premier apartmáne Hotela Devín, ktorý poskytne návštevníkom unikátny priestor na objavovanie nových chutí.

Gin Fest Bratislava sa zameriava nielen na ochutnávky, ale aj na vzdelávanie a celkový zážitok. Vytvára prostredie, kde sa môžu stretnúť nadšenci ginu, odborníci z branže, ale aj zvedaví nováčikovia. Organizátori kladú veľký dôraz na udržateľnosť a zodpovednú konzumáciu alkoholu.

5. ročník GIN FEST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Gin fest Bratislava)

Vstupenky na Predpredaj.sk

Festival slúži ako platforma pre predstavenie nových značiek a trendov v ginovom svete slovenským spotrebiteľom a bežným zákazníkom. Zároveň poskytuje priestor domácim producentom na prezentáciu svojich produktov a podporuje tak rozvoj lokálneho trhu. Vzdelávacie aktivity pomáhajú zvyšovať povedomie o kvalite a rozmanitosti ginu aj pre bežného konzumenta a fanúšika ginových kokteilov.

"Gin Fest Bratislava nie je len o pití alkoholu, ale o objavovaní nových chutí, učení sa o tradíciách a stretávaní sa s ľuďmi, ktorí zdieľajú vášeň pre kvalitné destiláty," dodáva Andrej Nikodem. "Je to jedinečná príležitosť zažiť v jeden deň to najlepšie, čo ginový svet ponúka, a to všetko v srdci Bratislavy."

5. ročník GIN FEST
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Gin fest Bratislava)

Vstupenky sú už v predaji za cenu 15€ v predpredaji (obsahuje welcome G&T drink) a 20€ na mieste. Viac informácií o programe a predaji lístkov nájdete na oficiálnej stránke podujatia www.ginfest.sk.

Vstupenky na Predpredaj.sk

Či už ste skúsený znalec alebo len zvedavý nováčik, Gin Fest Bratislava 2024 sľubuje, že nájdete niečo, čo vás zaujme a obohatí.

Pripravte sa na ginové dobrodružstvo roka 13. septembra v Bratislave!

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu