Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Vodič zaparkoval pred vchodom do mužovej dielne: O pár hodín našiel svoje auto na... VIDEO geniálnej pomsty!

(Zdroj: TikTok/bignose119)

USA – Muža rozčuľovalo, že pred vchodom do jeho dielne pravidelne parkujú autá. Spolu s jeho zamestnancami sa tak nemohli dostať dnu. Rozhodol sa preto pre geniálnu pomstu, vďaka ktorej pred jeho vchodom pravdepodobne už nikdy žiadne auto nezaparkuje.

Andy Arnott, otrávený opakovaným blokovaním dverí jeho dielne, sa rozhodol situáciu riešiť sám. Odvážnym krokom pomocou vysokozdvižného vozíka odstránil zavadzajúce vozidlo a získal späť prístup do svojho pracovného priestoru. Arnott neváhal zdvihnúť biele auto a odsunúť ho z cesty, čím zabezpečil, že jeho tím bude môcť pokračovať v práci. „Bolo to druhýkrát, čo zaparkoval úplne nové auto oproti dverám dielne, tak som ho presunul cez dvor. Keď som hovoril s vodičom, sľúbil som mu, že nabudúce mu auto vynesiem na vrch kontajnera,“ povedal pre Newsweek.

@bignose119

Hahahaha when next door decide to block our workshops !

♬ This Is How We Do It - Montell Jordan

Arnott dodržal svoje slovo a minulý piatok podnikol kroky. Ubezpečil však divákov, že auto počas prepravy nepoškodil a v nasledujúce popoludnie ho majiteľovi vrátil. Ľudia na sociálnej sieti boli ohromení Arnottovým kreatívnym prístupom k riešeniu problému, pričom mnohí jeho riešenie chválili. „Nečakal som, že nájdem auto na kontajneri,“ napísal jeden z komentujúcich. „Teraz chceme video majiteľa auta, ktorý sa čuduje, kam zmizlo jeho auto,“ zavtipkoval ďalší. „Ten koniec som nečakal, rozosmialo ma to,“ dodal tretí.

Niektorí zdieľali príbehy o podobných kaskadérskych kúskoch. „Raz som presťahoval auto môjho šéfa na druhú stranu parkoviska. Bolo to také zábavné! Každopádne, hľadám si prácu,“ vtipkoval jeden používateľ. „To isté sme urobili s autom nášho manažéra závodu. Stavil sa s nami, že s ním nepohneme bez kľúčov. Predstavte si jeho prekvapenie, keď ho našiel na zámorskom kontajneri,“ pridal sa druhý.

Viac o téme: ParkovanieDielňaAuto
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu