Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Historicky prvý pár na Farme: Dnes vychovávajú dvojičky a... TAKTO sa zmenili po 11 rokoch!

Manželia Stykovci
Manželia Stykovci (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Láska je nepredvídateľná. Nájde si nás hocikedy a hocikde. Svoje o tom vedia aj Veronika Pavlíková a Pavol „Paco“ Styk. Iskra medzi nimi preskočila v roku 2013 na markizáckej Farme. No a odvtedy prešlo dlhých 11 rokov a takto sa manželia Stykovci zmenili!

Veronika a Pavol si padli do oka na Farme 4, ktorú napokon Paco vyhral. A teda, neodniesol si len finančnú výhru, ale aj životnú partnerku. Ich láska vzplanula aj napriek tomu, že Veronika mala doma priateľa. Avšak zaiskrenie medzi nimi bolo také silné, že sa neskôr zasnúbili. V septembri 2019 mali svadbu, no a netrvalo dlho a rozhodli sa založiť si rodinku. Ani jeden však z nich zaručene nečakal, že splodia rovno dvojičky.

Tie im robia radosť zo života už 3 roky. No a bývalí farmári sa za 11 rokov poriadne zmenili. Už to nie sú mladí pochabí zaľúbenci, ale zodpovední rodičia, z ktorých srší pozitivita na míle ďaleko. Presvedčte sa o tom sami na záberoch nižšie. Veronika s Pacom sú historicky prvý farmársky pár, ktorému láska vydržala takto dlho. Pred dvomi rokmi sa spolu ukázali aj na Farme, na ktorú si nostalgicky zaspomínali.

Z farmárskych lások to vydržalo napríklad ešte Xénii Gregušovej a Lukášovi Stanislavovi či Tatiane Brunayovej a Petrovi Harezníkovi. Druhý menovaný pár mal v júni tohto roka aj svadbu. Je jasné, že televízia a reality šou vedia spájať a je možné si aj na obrazovkách nájsť pravú lásku. Títo spomínaní farmári sú skvelým príkladom.

Viac o téme: FarmaPavol StykVeronika Styková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu