Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Identické dvojčatá pobúrili ľudí svojím intímnym tajomstvom: Navzájom sa delia o... Veď to je nechutné!

(Zdroj: Instagram/daniellepheloung)

NEW YORK – Dvadsaťsedemročné identické dvojičky Brigette a Danielle Pheloungové sú známe vďaka ich kontroverznému obsahu na sociálnych sieťach. Ešte väčšiu pozornosť však vzbudili nedávno v podcaste „Gals on the Go“, kde verejne priznali svoje bizarné návyky.

Moderátorky podcastu Brooke Micciová a Danielle Carolanová dávali dievčatám rôzne otázky. Z rozhovoru napokon vyplynulo, že dvojičky zdieľajú nielen jednu podprsenku, ale dokonca aj spodnú bielizeň. „Máme len jednu podprsenku, pretože nenosíme podprsenky, ale vždy, keď ju potrebujeme, vie u nás vzniknúť hádka,“ povedala Danielle. Dvojičky pripúšťajú fakt, že niektorí poslucháči si môžu myslieť, že ich zvyky sú zvláštne, ale o spodnú bielizeň sa delia už od strednej školy a nepovažujú to za veľký problém. 

Kvôli svojmu kontroverznému vyhláseniu však čelili na internete veľkej kritike. „Dámy, toto ste nemuseli hovoriť verejne,“ komentoval jeden. Ďalší dodal: „Mám dvojča a tu musím povedať, že toto je pre mňa absolútne divné. S mojím dvojčaťom sa ani neobjímame, nehovoriac o spoločnom obliekaní.“ Na druhej strane sa našli ľudia, ktorým sa ich skúsenosť zdala príbuzná. „Rovnaká DNA!“ komentoval ďalší. „Aj ja som sa delila o spodnú bielizeň so svojím dvojčaťom,“ priznala iná komentujúca. 

Nie sú však jediné, ktoré vyvolali kontroverziu. Začiatkom februára tohto roka 23-ročné identické dvojičky Kennedy a Morgan Masonové povedali, že sa delia o všetko – napríklad o peniaze, zubné kefky či dokonca aj spodnú bielizeň, informoval denník New York Post. Obe vyrastali v jednej izbe, navštevovali tú istú vysokú školu a v budúcnosti si plánujú kúpiť spoločný dom.

Viac o téme: PodprsenkaSpodná bielizeňDvojčatá
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu