Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Žijúci Nostradamus predpovedal vojnu na Blízkom východe: To najhoršie len príde

Athos Salomé
Athos Salomé (Zdroj: Instagram/athos_salome)

RIO DE JANEIRO - Brazílsky veštec Athos Salomé si vyslúžil prezývku Žijúci Nostradamus vďaka svojej schopnosti neustále robiť odvážne predpovede budúcnosti.

Muž, ktorého nazývame Žijúcim Nostradamom, predpovedal, že tento rok vypukne desivý konflikt na Blízkom východe.

archívne video

Slovenská republika ponúkla vládnu letku na prevoz zranených osôb z Pásma Gazy, oznámil prezident Pellegrini (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Okrem svojich tvrdení, že predpovedal smrť kráľovnej, koronavírus a to, že Elon Musk kúpi Twitter, Athos Salomé teraz považuje Irán, ktorý si vymieňa smrtiace údery s Izraelom, za jedno zo svojich naplnených proroctiev z začiatku roku 2023.

Najviac však vyniká jeho predpoveď, že napätie na Blízkom východe prerastie do potenciálne celosvetového vojnového konfliktu.

Salomé hovorí, že jeho predpoveď o odpálení rakiet sa naplnila 1. apríla 2024, keď bolo pri podozrivom izraelskom útoku na iránske veľvyslanectvo v Sýrii zabitých sedem ľudí. Takmer o dva týždne neskôr, 13. apríla, Irán odpovedal spustením stoviek dronov a rakiet na Izrael.

Hoci jeho pôvodná vízia predpokladala, že konflikt vypukne v dôsledku ropných zdrojov a zapojenia teraz už zosnulého iránskeho prezidenta Ebrahíma Raisího, Athos získal v apríli väčšiu jasnosť. Brazílsky veštec varoval: „To najhoršie ešte len príde.“

Povedal: „Situácia v Izraeli je momentálne napätá a zložitá, charakterizovaná cyklom násilia a konfrontácií medzi stranami, ktoré sú hlboko zakorenené v historických, politických a náboženských otázkach. To najhoršie ešte len príde, pretože veľkí vodcovia, prívrženci okultizmu, používajú tieto praktiky na dosiahnutie chirurgickej presnosti a výberu presného momentu pre svoje útoky a významné udalosti.“

Athos pokračoval: „Stratégie sú starostlivo vypočítané na základe 13-mesačného lunárneho kalendára, aby zabezpečili, že každý krok bude vykonaný v ideálnom momente na maximalizáciu jeho dopadu.“

Zdôraznil, že medzinárodná spolupráca a neustály dialóg sú rozhodujúce na predchádzanie katastrofe alebo dokonca scenáru podobnému tretej svetovej vojne. Salomé tiež odporúčal ľuďom hľadať psychologickú podporu, najmä aby sa vyhli sústredeniu na problémy a konflikty.

Ako vždy, veštec zdôraznil, že jeho predpovede sú možnosti, nie istoty. Dodal: „Predpovede nie sú vytesané do kameňa, ale sú to potenciálne výsledky, ktoré je možné zmeniť. Našou prioritou by malo byť hľadanie riešení a predchádzanie konfliktom,“ uzavrel.

Viac o téme: VeštecProroctvoNostradamusAthos Salomé
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu