Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Monika Flašíková-Beňová: Operácia pred Vianocami

Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (39) niekoľko dní pred Vianocami podstúpila náročnú operáciu Zobraziť galériu (2)
Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (39) niekoľko dní pred Vianocami podstúpila náročnú operáciu

BRATISLAVA - Namiesto vypekania a ozdobovania vianočného stromčeka ležala v nemocnici!

Europoslankyňa Monika Flašíková-Beňová (39) niekoľko dní pred Vianocami podstúpila náročnú operáciu. Podobnú už raz prežila, a nebolo to tak dávno. Viac o hektickom živote Flašíkovcov už v najnovšom čísle týždenníka Život.

Sympatická politička Monika Flašíková-Beňová je napriek komplikovanej operácii už opäť usmiata. "Mala som cystu na vaječníku, a tak nešťastne, že si to vyžiadalo vyoperovanie vaječníka," prezradila Beňová. "Boli tam také všelijaké zrasty, rozrezali mi celé brucho. Keďže som to už raz na tom istom mieste mala, a recidíva býva pomerne vysoká, dohodli sme sa s lekárom, že to dáme von," dodala Monika.

Jej manžel Fedor Flašík (49), ako sám priznal, sa o ňu veľmi bál a v nemocnici ju pravidelne trikrát denne navštevoval. Lekár je s rekonvalescenciou pacientky spokojný a považuje za úžasné, ako rýchlo sa po operácii zotavila. Aj vďaka tomu mohla Štedrý deň stráviť už doma. "Vianoce u nás sú hektické," vraví Monika Beňová. "Tento rok sme boli iba my s Martinom, mojou mamou a so starou mamou. Fedorovi rodičia boli s jeho sestrou a jej deťmi, pretože minulý rok trávili Štedrý večer u nás," vysvetlila europoslankyňa.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA ŽIVOT

 

Monika Flašíková-Beňová: Operácia pred
Zobraziť galériu (2)
Viac o spoločnom živote manželov Flašíkovcov sa dozviete v najnovšom čísle týždenníka Život.
   

ŽIVOT už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu