Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Popoluška Šafránková: Moje najkrajšie Vianoce

Libuše Šafránková ako popoluška Zobraziť galériu (6)
Libuše Šafránková ako popoluška

Libušu Šafránkovú (52), ktorá bude na Štedrý deň opäť rozdávať radosť ako Popoluška v Troch orieškoch, čakajú tento rok tie najšťastnejšie Vianoce. Pod stromčekom sa bude batoliť s rozvetvenou rodinou aj herečkin vnuk Pepík.

"Nemôžem sa dočkať. Všetky netere a sestrenice si už dávno ladia hudobné nástroje. Koledy spievame úplne všetci a bez spevníka, tak ako keď sme boli so sestrou malé," povedala Blesku herečka, ktorá nedá na Vianoce a rodinné stretnutie dopustiť.

"Pre každého človeka na svete sa vo vianočnom období ponúka možnosť duchovnej obnovy. Všetci ľudia na svete sú veriaci. Ide len o to, kto si to ako prizná," myslí si Popoluška.

Na princezny spomína veľmi rada, ale už má na ne iný názor: "Pred kameru by som si teraz v rozprávke stala už len ako iná čarovná bytosť." A keby mala Šafránková, ktorá je už viac ako tridsať rokov tým najkrajším televíznym symbolom českých i slovenských Vianoc, rozlúsknuť svoje tri oriešky, čo by si želala? "Tri zdravé jadierka pre celú moju rodinu. To by mi úplne stačilo."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu