Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Ďurianová a Novotný: Milenci opäť spolu

Marianna Ďurianová a Jan Novotný Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová a Jan Novotný

BRATISLAVA - Hviezdny pár Ďurianová (30) a Novotný (30) je opäť pokope. Po nedávnom rozchode sa milenci začali znovu stretávať.

Najskôr len tajne po nociach v moderátorkinom byte, ale na piatkovú markizácku predvianočnú párty prišli ruka v ruke a nepohli sa od seba ani na minútu. Marianna doslova žiarila a Honzík sa o ňu celý večer staral...

Presne pred rokom sa ostro sledovaný pár dal dokopy, odvtedy však prežil niekoľko kríz a dokonca aj rozchod. Milenci sa naposledy spolu verejne ukázali na Honzíkovej oslave narodenín 18. augusta tohto roku. Potom nasledovala pauza, až doteraz. Párik dal na markízackej párty najavo, že patrí k sebe. Marianna nemohla zakryť, že srší šťastím a Honzík sa od pôvabnej moderátorky nepohol celý večer. Vyšantili sa pri biliarde, hádzali po sebe roztúžené pohľady a po skončení párty sa ruka v ruke vydali do nočnej Bratislavy.

Tradičná párty Markízy sa už neraz stala živnou pôdou pre odhalenie nových vzťahov. Svoju lásku už netajili ani Vilo Rozborila marketingová riaditeľka Markízy Zuzana Ťapáková. Tí koncom novembra Novému Času priznali, že ich spája viac, ako len práca.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS NEDEĽA

 

Ďurianová a Novotný: Milenci
Zobraziť galériu (8)
Viac si môžete prečítať v najnovšom vydaní týždenníka Nový Čas Nedeľa.
   

NOVÝ ČAS NEDEĽA už dnes v predaji na celom Slovensku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu