Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Deň pred nakrúcaním sa Ďurianová zabávala... A tesne sa vyhla exmilencovi!

Tento sympatický muž, ktorému moderátorka sedí na nohách, je jej brat Tomáš. Zobraziť galériu (2)
Tento sympatický muž, ktorému moderátorka sedí na nohách, je jej brat Tomáš. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Náhoda či zámer?! Moderátorka Marianna Ďurianová (30) sa deň pred nakrúcaním Ordinácie objavila na oficiálnom otvorení španielskej reštaurácie v centre Bratislavy.

Spolu so súrodencami si užívala večer pred tým, ako okúsi herecký chlebík. To však nie je všetko. Na rovnakej párty sa objavil aj jej exmilenec, mníchovský podnikateľ Jan Novotný (30). Párik, ktorý rozchod stále odmieta komentovať, si to však načasoval dokonale. V jeden večer sa obaja objavili síce na rovnakom mieste, no napriek tomu sa minuli.

Sobotňajšie otvorenie novej španielskej reštaurácie Rambla Grill and Tapas Bar si nedali ujsť ani Marianna Ďurianová, ani Jan Novotný, najmedializovanejší pár slovenského šoubiznisu. Po tom, ako sa nedávno v médiách prevalil ich rozchod, by dvojicu málokto čakal na spoločnej párty. Navyše, párik svoj rozchod naďalej zahmlieva a odmieta sa k nemu akokoľvek vyjadrovať. V sobotu však predviedol dokonalú „tesnotku“.

Deň pred nakrúcaním sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Nový Čas)


Exmilenci sa síce totiž počas sobotňajšieho večera objavili na rovnakom mieste, no zaujímavé je, že v inom čase. A vyzerá to, že dokonale rozplánovanom. Moderátorka prišla na otvorenie spolu so sestrou Darinou a bratom Tomášom okolo pol ôsmej hodiny večer a odišla približne o desiatej.

Mníchovský playboy sa objavil v spoločnosti moderátorky Eriky Judínyovej a svojho kamaráta Miloša Jarošku päť minút pred pol jedenástou. V reštaurácii sa zdržal iba pol hodiny. To, či sa bývalí milenci obišli zámerne, sa Novému Času zistiť nepodarilo, keďže Marianna ani Honzík nedvíhali telefóny, ani neodpovedali na esemesky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu