Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Ďurianová a Novotný: Opäť ich spojil sex!

Marianna a Honzík absolvovali spoločný záťah... Zobraziť galériu (3)
Marianna a Honzík absolvovali spoločný záťah... (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tí sa teda naozaj našli! Marianna Ďurianová (30) a Honzík Novotný (30), ktorí sa pred časom rozišli, sa v noci zo štvrtka na piatok opäť objavili ruka v ruke. Nie však na verejnosti.

Pôvabná blondínka z Markízy si svojho exmilenca Novotného priviedla potajomky do svojho bytu. A ten opustili - zrejme po vášnivej noci plnej lásky - až včera neskoro popoludní. Všetko nasvedčuje, že hoci im to ako partnerom neklapalo, v posteli si stále rozumejú.

Je noc zo štvrtka na piatok presne 2.47 hod. Pred Marianniným bytom zastaví taxík a z neho vystúpi vysmiata moderátorka Televíznych novín. Nie je však sama. Ešte pred pár hodinami bola na krste albumu speváka Roba Grigorova po boku mladého Jozefa Majského, teraz sa však vedie za ruky s exmilencom Honzíkom Novotným.

Aj napriek tomu, že títo dvaja už nie sú oficiálne spolu, majú očividne pred sebou horúcu noc. Tomu však ešte predchádza niekoľkominútové laškovanie pred Ďurianovej vchodom. Marianna strčí kľúč do zámky na vchodových dverách a snaží sa ich otvoriť. No nedarí sa jej. Dvojica sa na tejto situácii poriadne baví. O pár minút neskôr však zakročí Honzík a Marianne chce ukázať, ako sa to robí. Suverénne zoberie do ruky kľúč. Ten síce zapadne do zámky, ale stále sa nedá otočiť. Vtedy sa už Ďurianová nezdrží a spustí hrdelný smiech. Začne si Novotného doberať a celé jeho snaženie pozorne sleduje a komentuje. Honzík sa však nevzdáva a chce svojej bývalej dokázať, že v otváraní vchodových dverí je predsa len lepší. Márne.

 
Ďurianová a Novotný: Opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Ďurianová a Novotný: Opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)
Ďurianová a Novotný: Opäť
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Celá situácia trvá ešte niekoľko minút. Napokon to však obaja vzdajú, zavesia sa jeden do druhého a vyberú sa do bytu cez zadný vchod. Marianna a Honzík sa vzďaľujú ruka v ruke, stále si niečo štebotajú. V diaľke doznieva ich utíchajúci smiech. Keď sa stratia v chodbe, nastane ticho. Až do ďalšieho neskorého popoludnia, keď po trinástich spoločne strávených hodinách Ďurianová a Novotný z moderátorkinho bytu vychádzajú.

To, čo sa celú noc dialo za zatvorenými dverami, však vedia len oni dvaja. „Oficiálne spolu už nechodia, ale keď je Honzík v Bratislave, s Mariannou sa stretávajú,“ prezradil známy oboch exmilencov. Keď Nový Čas oboch oslovil, nereagovali na telefón. Zrejme sa chceli venovať len jeden druhému. Veď Marianna si musí Honzíka užiť, kým je na Slovensku. Mníchovský podnikateľ totiž opäť vyrazí za obchodmi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu