Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Fialová: Prečo odchádzam z Ordinácie

Zuzana Fialová
Zuzana Fialová

BRATISLAVA - Obľúbený markizácky seriál Ordinácia v ružovej záhrade čoskoro stratí jednu zo svojich hlavných hviezd! Predstaviteľka gynekologičky Sone Petrovičovej Zuzana Fialová (33) v seriáli definitívne končí.

Špekulácie o vyhadzove však odmieta. Prečo sa Fialová v skutočnosti rozhodla s Ordináciou „seknúť“? A do akej miery v tom má prsty Ďurianová, ktorá sa v seriáli čoskoro objaví?

Fialová o prerušenie spolupráce na Ordinácii požiadala preto, že chce vyskúšať niečo nové, a tiež sa chce vrátiť k divadlu, ktoré popri seriáli zanedbávala.

„Po roku sa potrebujem posunúť ďalej a potrebujem novú skúsenosť. Po dohode s mojím agentom som sa rozhodla, že na chvíľu sa budem venovať novému projektu a s Ordináciou si dám pokoj,“ vysvetlila Fialová.

Podľa vlastných slov nad odchodom uvažovala už dlhšie, pretože ju nebaví stereotyp a nuda, akou sa pre ňu práca v seriáli stala. Keďže o definitívnom ukončení jej spolupráce sa začalo hovoriť tesne po tom, ako sa má v Ordinácii objaviť aj Marianna Ďurianová, ozvali sa hlasy, že so seriálom končí práve v súvislosti s ňou. „Marianna s tým nemá nič spoločné,“ reagovala však Fialová včera presvedčivo.

Jej slová sa snažila potvrdiť aj hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská: „Zuzana Fialová rozhodne nekončí v Ordinácii v ružovej záhrade kvôli Marianne Ďurianovej. Ona sama požiadala dramaturgiu seriálu, aby ju uvoľnila z pokračovania seriálu.“

Fialová si myslí, že priestor, ktorý v seriáli mala lekárka Soňa Petrovičová, by mohla v rovnakom rozsahu dostať iná ženská hrdinka. „Neviem, ako odíde moja postava z Ordinácie, možno zomrie. Ale ak mám zomrieť, nech aspoň zomriem tak, že za mnou budú všetci plakať,“ nezaprela čierny humor herečka. O ďalšiu prácu má Fialová v súčasnosti postarané. Bude skúšať novú divadelnú hru a spolupracovať na filmovom projekte, o ktorý prejavili záujem slovenské aj české televízie.

„Pôjde o 12-dielny kriminálny seriál, kde si zahrám vyšetrovateľku. Musím si na to dokonale pripraviť postavu, cvičiť a absolvovať aj policajný výcvik,“ prezradila Fialová.

DOKTORKA PETROVIČOVÁ NEZOMRIE

Keďže najnovšie časti seriálu Ordinácia v ružovej záhrade sú ešte len v štádiu vývoja, nie je jasný ani ďalší osud MUDr. Sone Petrovičovej. Podľa hovorkyne Markízy Oľgy Dúbravskej uvažujú tvorcovia o adekvátnom odchode, napríklad na stáž. „Boli by sme totiž radi, keby Zuzana po prestávke v seriáli opäť účinkovala,“ vyjadrila sa Dúbravská.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu