Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Nadržaný pár si to rozdal v kancelárii v centre mesta: Zabudli na malý detail, okoloidúci videli úplne VŠETKO!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN – Predstavte si, že kráčate domov večernou ulicou, keď zrazu v kancelárskej budove uvidíte roztúženú dvojicu priamo pri čine. To zažilo niekoľko ľudí v centre Londýna. Na záberoch vidno polonahú blondínku, ktorá poskakuje po mužovi sediacom na stoličke.

Náhodný okoloidúci zachytil na rušnej ulici v Londýne poburujúci výjav. Keď sa totiž pozrel do jedného z okien kancelárskej budovy, uvidel dvoch pracovníkov, ako si užívajú milostnú chvíľku. Podľa denníka Daily Mail je na videu, ktoré okoloidúci nakrútil, zachytený muž a žena na prvom poschodí kancelárskej budovy v centre Londýna.

Zdá sa, že zábery boli natočené v neskorších hodinách. Aj preto si zrejme dvojica myslela, že ich nikto neuvidí. Zabudli však na rozsvietené svetlá. Blondínka sa pohybuje dopredu a dozadu, pričom sa drží operadla stoličky, zatiaľ čo muž sedí na stoličke. Jeden zdroj uviedol, že žena nepracuje v kancelárskej budove. Zamestnanec zase prezradil, že zainteresovaná spoločnosť už dostala niekoľko žartovných hovorov od ľudí, ktorí sa pýtali na video.

Viac o téme: KanceláriaSexLondýn
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu