Utorok1. október 2024, meniny má Arnold, zajtra Levoslav

Syn Beckhamovcov (19) poriadne prekvapil: Začal si s takmer o 10 rokov staršou speváčkou!

David Beckham so svojím synom najmladším synom Cruzom Zobraziť galériu (2)
David Beckham so svojím synom najmladším synom Cruzom (Zdroj: SITA)

LONDÝN - V poslednej dobe sa o novom vzťahu Cruza Beckhama (19) hovorilo pomerne pravidelne a so svojou novou priateľkou sa už objavil aj na verejnosti. O tej si však mnohí mysleli, že je približne v jeho veku, ale ako sa ukázalo, tak je medzi nimi značný vekový rozdiel.

Syn jedného z najslávnejších párov sveta sa počas leta objavil na verejnosti s brazílskou speváčkou Jackie Apostel. Tá však nie je verejnosti príliš známa a tak bol jej vek záhadou. Viaceré zahraničné médiá informovali, že je v podobnom veku, ako samotný Cruz a dokonca mala byť od neho mladšia.

Podľa najnovších informácií Hello Magazine je však od neho o 9 rokov staršia, čo mnohých fanúšikov poriadne prekvapilo. To, že sa im tento vekový rozdiel príliš nepozdáva, dali jasne najavo aj v komentároch na sociálnych sieťach. 

„Vo vyššom veku nie je až taký veľký problém, keď je medzi partnermi vekový rozdiel 10 rokov. Pri niekom, kto má okolo 20, však medzi nimi budú veľké rozdiely. Je to trošku divné," napísal jeden z fanúšikov. „Takmer 29-ročná žena ide po 19-ročnom chlapcovi? Ak by to bol môj syn, tak by som nebol rád," pridal sa ďalší komentujúci, ktorého citoval magazín New York Post

Cruz Beckham, Jackie Apostel
Zobraziť galériu (2)
Cruz Beckham, Jackie Apostel  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Cruz Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu