Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Rasťo a Katarína Žitná: Už sú rozvedení

Trnava - 22. 10. 2007 - 10.23 hod. - Žitnému sa v tvári zračil smútok, Žitná sa usmievala. Zobraziť galériu (3)
Trnava - 22. 10. 2007 - 10.23 hod. - Žitnému sa v tvári zračil smútok, Žitná sa usmievala.

TRNAVA - Bolo okolo toho toľko rečí a teraz je to čierne na bielom. Moderátor Televíznych novín Markízy Rasťo Žitný (30) a jeho manželka Katarína (28) sa včera dostavili na Okresný súd v Trnave, kde ich manželský zväzok oficiálne ukončili.

Obaja manželia prišli do budovy súdu v sprievode svojich právnikov. Po rozsudku však odišiel každý svojou cestou. On smutný, ona usmiata... A Nový Čas bol pri tom. Je pár minút pred 10.30 hod. Rasťo Žitný prichádza do budovy Okresného súdu v Trnave v sprievode svojho právneho zástupcu. Zvesená hlava a vážny výraz v tvári dávajú tušiť, že prežíva najťažšie chvíle v živote. Pár minút po moderátorovi prichádza k budove súdu aj jeho manželka Katarína spolu so svojou právničkou. Na očiach má narazené veľké tmavé okuliare a v tvári výraz plný očakávania. Stretli sa až v budove.

Presne o 10.30 hod. manželov Žitných volajú do miestnosti č. 243. Po 15 minútach je po všetkom. Keď Rasťo a Katarína po rozsudku prechádzajú chodbou okresného súdu, z ich tvárí vyžarujú rozdielne emócie. Katarína sa uvoľnene usmieva, akoby jej práve spadol obrovský balvan zo srdca. Rasťovi, ktorý kráča tesne za ňou, však na tvári badať niečo celkom iné - smútok, zmiešané pocity a bolesť. Akoby sa mu v tej chvíli premietlo celých päť rokov ich spolužitia, ktoré práve navždy skončilo. „Áno, dnes sme sa s manželkou definitívne rozviedli. Nebudem veľmi hovoriť o svojich pocitoch, ale fakt je, že rozvod nie je jednoduchá záležitosť,“ povedal Žitný pre Nový Čas.

Po tom, ako vyšli z budovy, dvojica sa rozišla. Každý išiel po svojom. Napriek tomu, že Rasťo s Katarínou už nie sú svoji, kamarátiť sa vraj neprestanú. „Po toľkých rokoch spolužitia sme s Katkou stále kamaráti a inak sa to ani nedá,“ dodal moderátor.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu