Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Michelle Rodriguez pôjde na 180 dní za mreže

Michelle Rodriguez
Michelle Rodriguez

LOS ANGELES - Bývalá hviezda seriálu Nezvestní (2004) Michelle Rodriguez pôjde za porušenie podmienky na 180 dní za mreže. Dvadsaťdeväťročná herečka sa pred losangeleský vrchný súd postavila v stredu a sudkyňa Daviann L. Mitchell jej nariadila nastúpiť na výkon trestu na Štedrý deň.

Podľa hovorcu losangeleského prokurátora Franka Mateljana, Rodriguez "pripustila porušenie podmienky, keď nedokázala zabezpečiť dôkaz o vykonaní verejnoprospešných prác a počas nosenia zariadenia monitorujúceho alkohol, alkohol trikrát požila". Ako ďalej povedal, predložila dokumenty, podľa ktorých verejnoprospešné práce dokončila 25. septembra, no prokurátor získal dôkazy, podľa ktorých bola v tom čase v New Yorku. Herečka mala absolvovať 30 dní verejnoprospešných prác za porušenie podmienky, ktorú dostala po tom, ako v roku 2003 šoférovala pod vplyvom alkoholu.

Ako účastníčku dvoch dopravných nehôd v Hollywoode v roku 2003 ju obvinili z opustenia miesta nehody, jazdy pod vplyvom alkoholu a bez platného vodičského oprávnenia. Trojročnú podmienku porušila v roku 2005, keď ju na Havaji zatkli za šoférovanie pod vplyvom alkoholu. Súd ju vtedy poslal na 60 dní za mreže, ale po necelom dni ju v máji 2006 prepustili pre "preplnené" väznice. Mala teda absolvovať verejnoprospešné práce a do júna 2009 zostať v podmienke.

Rodriguez účinkovala v úspešných filmoch ako Rýchlo a zbesilo (2001), Resident Evil (2002) alebo Jednotka rýchleho nasadenia S.W.A.T. (2003). V rokoch 2005 až 2006 si zahrala Anu Lucíu Cortez v druhej sérii úspešného televízneho seriálu Nezvestní (2004). Zatiaľ posledný film, v ktorom sa objavila, akčná dráma Battle in Seattle, absolvovala svetovú premiéru 8. septembra na filmovom festivale v Toronte.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu