Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

KITT sa vracia

Knight Rider sa dnes radí medzi kultové seriály. Starú zostavu z rokov 1982 - 1986: Davida Hasselhoffa, Edwarda Mulhara a Patriciu McPherson - nahradí nová - aj s novým autom.
Knight Rider sa dnes radí medzi kultové seriály. Starú zostavu z rokov 1982 - 1986: Davida Hasselhoffa, Edwarda Mulhara a Patriciu McPherson - nahradí nová - aj s novým autom. (Zdroj: Nový Čas)

LOS ANGELES - Knight Rider sa znovu chystá dobyť televízne obrazovky. Seriál, ktorý v 80. rokoch preslávil David Hasselhoff a hovoriace superauto KITT, sa má vrátiť v novej podobe.

Tvorcov z televízie NBC inšpiroval na oživenie Knight Ridera úspech filmu Transformers. Má to však jeden háčik - Hasselhoffa tentoraz v hlavnej úlohe neuvidíme.

Americká televízna stanica NBC chystá najprv dvojhodinový pilotný film a samotný seriál by mal na obrazovkách debutovať v priebehu budúceho roka. Producentom seriálu je Doug Liman, meno režiséra ešte nie je známe - hovorí sa však, že Liman by mohol zobrať aj túto funkciu. V hlavnej úlohe sa však už neobjaví pôvodný predstaviteľ David Hasselhoff, ktorý má dnes 55 rokov - tvorcovia na hlavnú rolu vypísali konkurz.

Pokiaľ ide o samotné auto, legendárny Pontiac Trans-Am menom KITT bude vylepšený. „V čase jeho slávy bolo najväčším zlepšením turbo, teraz však diváci budú čakať oveľa viac,“ prezradil jeden z tvorcov. „Špeciálne efekty sú dnes na úplne inej úrovni a teraz je ten správny čas toto auto znovu oživiť,“ dodal ďalej spresňujúc jeden z dôvodov návratu.

Tvorcov inšpiroval aj úspech filmu Transformers, kde proti sebe bojovali robotické autá a vďaka špeciálnym efektom film prilákal do kín milióny divákov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu