Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

ŠOKUJÚCI krok chorého kráľa Karola III. (75): PRERUŠIL liečbu rakoviny!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA/Henry Nicholls/Pool Photo via AP)

LONDÝN - Rok 2024 je pre kráľovskú rodinu mimoriadne náročný. Začiatkom roka totiž lekári diagnostikovali rakovinu nielen princeznej Catherine (42), ale aj kráľovi Karolovi III. (75). Obaja aktuálne podstupujú náročnú liečbu... Britský panovník sa však teraz rozhodol pre šokujúci krok - prerušil ju!

Galéria: Kráľ Karol III.

Kráľovská rodina prežíva posledné roky neustále drámy vďaka princovi Harrymu a jeho manželke Meghan, ktorí na ňu majú ťažké srdce. Oveľa vážnejšia situácia však nastala na začiatku tohto roka, kedy kráľ Karol III. a princezná Kate oznámili, že bojujú s rakovinou.

Správy o tejto dvojici sa verejnosť dozvedá len veľmi zriedka. Tie najnovšie však mnohých šokovali. Ako informuje Daily Mail, kráľ Karol sa rozhodol prerušiť liečbu rakoviny. Dôvodom je pracovná cesta do Austrálie a Samoy a lekári to prominentnému pacientovi odsúhlasili. Oficiálna návšteva týchto krajín začne 18. októbra a bude trvať až do 26. októbra.

Na ceste bude kráľa sprevádzať aj jeho manželka kráľovná Camilla. Dvojicu v zahraničí čaká mimoriadne nabitý program - denne má naplánovaných až 10 stretnutí a len v jeden deň bude oddychovať. Podľa zdroja sa však aj program konzultoval s lekármi. Po návrate do Británie bude kráľ v liečbe pokračovať. 

Kráľ Karol III.
Zobraziť galériu (2)
Kráľ Karol III.  (Zdroj: SITA/Dan Kitwood/Pool Photo via AP)

Viac o téme: Kráľ Karol III.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu