Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Muž je presvedčený, že na VIDEO zachytil skutočného Bigfoota: Sedel pri strome a... Z tohto sa tak rýchlo nespamätá

(Zdroj: TikTok/e_man580)

USA – Bolo iba otázkou času, kedy sa Bigfoot stane hviezdou TikToku. Istý používateľ údajne zachytil tohto chlpatého tvora na videu, ktoré môže byť najjasnejším dôkazom existencie tejto dlho diskutovanej mýtickej bytosti. Video má už neuveriteľných 1,2 milióna vzhliadnutí.

Muž, ktorý na sociálnej sieti TikTok vystupuje pod prezývkou @E_ManAlfaro, zverejnil k svojmu videu popis: „Najstrašnejší moment v mojom živote a naozaj si myslím, že som zachytil Bigfoota na kameru v paralelnom lese. Ešte stále sa trasiem, keď to píšem.“ Hoci sa na internete objavuje v poslednej dobe veľa podobných videí, nenechajte sa zmiasť. Ukázalo sa, že celé pozorovanie bolo súčasťou reklamnej kampane pre obchod Bigfoot Head Shop v Lawtone. Autor videa sa podľa jeho slov kochal výhľadom a užíval si deň, keď zrazu zbadal v diaľke väčší objekt. 

@e_man580 Scariest moment of my life and I really think I caught a fucking Bigfoot on camera in parallel forest. I wakes just doing some sight seeing and enjoying the day and saw something in the distance. Im still shaking as I type this. #bigfoot #sighting #oklahoma #parallelforest #fyp #scared ♬ original sound - E_ManAlfaro

Vtedy údajne narazil na chlpatého obra a celý incident opísal ako najstrašidelnejší v jeho živote. V 10-sekundovom videu je vidieť hnedého, chlpatého tvora, ktorý ležérne odpočíva pri strome a ovoniava kvety. Keď však zdvihne zrak a pozrie sa priamo do objektívu, muž v rýchlosti ujde. Niektorí komentátori na Tiktoku poznamenali, že im kostým na videu pripomína iný kostým, ktorý bol použitý v reklame na sušené hovädzie mäso Jack Link's Beef Jerky. 

Jeden bystrý divák napísal: „Skúste si vyhľadať na internete ‚Jack Links Adult Sasquatch Costume‘. Kostým je úplne identický.“ Viacero ďalších komentujúcich podotklo, že evidentne nejde o zábery skutočného Bigfoota, pretože im tvor pri strome pripomína skôr človeka v kostýme ako mýtickú bytosť. „Neverím, že je to kostým,“ reagoval autor videa. „Nemôže to byť Bigfoot. Skutočný Bigfoot je na fotkách rozmazaný,“ zavtipkoval iný komentujúci. 

Viac o téme: BigfootReklamaKostýmLes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu