Utorok8. október 2024, meniny má Brigita, zajtra Dionýz

Sexi aktivistky zaútočili na iránske veľvyslanectvo! Blondínky vytasili nahé prsia aj jasný odkaz na tele

Polonahé aktivistky hnutia Femen protestovali pred iránskou ambasádou. Zobraziť galériu (2)
Polonahé aktivistky hnutia Femen protestovali pred iránskou ambasádou. (Zdroj: profimedia.sk)

KYJEV - Po smrtiacich kamikadze bezpilotných lietadlách, ktoré podľa správ dodáva Teherán Rusku, vyšla feministická protestná skupina Femen do ulíc pred iránskym veľvyslanectvom v Kyjeve a potom sa vyzliekla.

Polonahé demonštrantky si pred iránskym veľvyslanectvom v Kyjeve namaľovali na svoje telá výrazy „F*ck Iran“ a „F*ck Russia“ .

Demonštrácia hore bez ukrajinskej feministickej protestnej skupiny Femen prišla po tom, čo Irán dodal smrtiace kamikadze drony do Moskvy. V snahe zastaviť demonštrantov ochrankári zdvihli plachty, aby zakryli ich nahotu.

Hnutie k tomu povedalo, že zatiaľ čo iránske drony Šahed zabíjajú mierumilovných Ukrajincov, svet mlčí. "My, Femen, hovoríme dosť!"

Sexi aktivistky zaútočili na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia.sk)

A ďalej vyhlásilo: "Zaútočili sme na iránske veľvyslanectvo v Kyjeve ich vlastnými zbraňami - pretože hanba za nečinnosť medzinárodného spoločenstva by mala byť počuť všade. Vinu za smrť ukrajinských žien a detí z iránskych bezpilotných lietadiel nenesie len Irán a Rusko, ale všetci tí, ktorí mlčia a nekonajú."

Skupina tiež obvinila Organizáciu Spojených národov z toho, že nie je schopná vniesť do situácie mier. "Nápisy 'F*ck Rusko' a 'F*ck Irán' na našich telách by dnes museli byť doplnené o ďalší slogan: 'F*ck OSN'," uviedli.

Viac o téme: AktivistkyIránKyjevFemenNahota
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu