Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Angelina Jolie: Brad je dokonalý otec

Podľa Angeliny je Brad dokonalý otec. Zobraziť galériu (22)
Podľa Angeliny je Brad dokonalý otec.

LOS ANGELES – „Brad je jediný muž, ktorý mi rozumie,“ tvrdí Angelina Jolie. A zároveň dodáva, že si dokáže predstaviť, že jej budú bez obáv vedľa Brada Pitta na tvári pribúdať vrásky. Každý deň sa jej láska k hollywoodskemu idolu prehlbuje.

Angelina rázne odmieta, že by mali s partnerom problémy a dokonca uvažovali o rozchode. „Takéto ohováranie človeka neovplyvní, kým mu nevenuje pozornosť. Brad je prvý muž, ktorý mi rozumie a dáva mi pocit, že sme tím. Úprimnosť a dôvera sú základ. Máme rovnaké názory. Najdôležitejšia je schopnosť zostarnúť spolu,“ vyhlásila filmová Lara Croft.

Angelina bola dvakrát vydatá, no až v Bradovi našla ideálneho partnera, pretože miluje otcovstvo. „Je to najlepší otec, ktorého som si mohla priať. Zmierila som sa s tým, že budem slobodná matka, a potom prišiel do môjho života. Neočakávala som od neho, že bude až toľko času investovať do roly hlavy rodiny. Je jedným z tých otcov, ktorí vedia pripraviť fľašu s mliekom, vie posadiť deti na nočník a všetko ostatné. Je to ideálny milenec,“ dodala herečka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu