Piatok4. október 2024, meniny má František, zajtra Viera

Sexuálny škandál v ruskom parlamente: VIDEO Kamery zachytili poslanca s prostitútkou! Orál v kancelárii

Denis Parfjonov si do kancelárie pozval prostitútku.
Denis Parfjonov si do kancelárie pozval prostitútku. (Zdroj: Profimedia.sk/Telegram)

MOSKVA - Ruský poslanec Denis Parfjonov, člen komunistickej strany, sa ocitol v centre škandálu po tom, čo sa objavilo video zachytávajúce jeho intímne stretnutie s prostitútkou v jeho kancelárii. Video, ktoré sa šíri na platforme Telegram, bolo natočené skrytou kamerou a vyvolalo rozsiahlu diskusiu.

Na záberoch je možné vidieť 36-ročného Parfjonova, ženatého otca dvoch detí, ako v neformálnom a priateľskom duchu diskutuje s dlhovlasou blondínou pri svojom pracovnom stole, na ktorom je vlajka so symbolom kosáka a kladiva. Neskôr sa obaja presunú na pohovku, kde si prejavujú vzájomnú náklonnosť. V jednej z častí videa je dokonca zachytený moment, keď si poslanec rozopína rázporok a sťahuje nohavice, zatiaľ čo žena sa pripravuje na orálny sex.

Poslanec Dumy si užíva s prostitútkou (Zdroj: Telegram)

Po zverejnení nahrávky vypukol v Štátnej dume škandál. Parfjonov sa k celej záležitosti zatiaľ verejne nevyjadril, ale podľa portálu URA.ru sa jeho strana záznamom intenzívne zaoberá.

Niektorí jeho spolustraníci tvrdia, že by mohlo ísť o falošné video vytvorené pomocou umelej inteligencie. Alexander Juščenko, šéf tlačovej služby komunistickej strany, reagoval vyhýbavo a naznačil, že podobných blondín a kancelárií je mnoho. Podľa jeho slov video nemá žiadny politický význam.

Na druhej strane, poslanec Vitalij Milonov z vládnucej strany Jednotné Rusko odsúdil Parfjonova a vyzval ho, aby odstúpil zo svojej funkcie. Okrem toho navrhol, aby sa kancelária, kde sa incident odohral, očistila bielidlom a pokropila svätenou vodou, aby sa "vyhnali démoni".

Zväz ruských veteránov bol ešte tvrdší a žiadal, aby bol Parfjonov poslaný na front v rámci "špeciálnej vojenskej operácie", čo je oficiálny termín Moskvy pre vojnu proti Ukrajine. Podľa ich vyjadrenia by mohol napraviť svoje pochybenie tým, že sa zúčastní bojov za "spoločné víťazstvo" na fronte.

Viac o téme: ProstitútkaPoslanec DumaDenis Parfjonov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu