Utorok17. september 2024, meniny má Olympia, Melisa, zajtra Eugénia

Hrôzostrašná nehoda na priecestí: VIDEO O život prišiel taxikár Milan a dve maloleté deti, ktoré viezol!

Podľa miestnych obyvateľov bol náraz do auta taký silný, že z neho zostal iba vrak
Podľa miestnych obyvateľov bol náraz do auta taký silný, že z neho zostal iba vrak (Zdroj: Instagram/192_rs)

BELEHRAD – Obec Lazarevac, ktorá administratívne patrí k mestu Belehrad sa nevie spamätať z obrovskej tragédie. Na železničnom priecestí prišiel o život 69-ročný Milan L., taxikár, ktorý viezol zákazníka a dve deti vo veku 12 a 14 rokov. Nehodu prežil s ťažkými zraneniami iba 38-ročný otec detí.

K nehode došlo 19. Augusta krátko po obede. Vodič si nevšimol svetelnú a zvukovú signalizáciu a pretože bolo priecestie bez závor, vošiel rovno do cesty idúcemu vlaku. Z hroznej tragédie sa nevie spamätať ani syn taxikára. Podľa syna nemal otec nikdy dopravnú nehodu a nikdy nepil, uviedli srbské médiá. Zúfalí príbuzní čakajú na výsledky vyšetrovania, no ich blízkych im to už nevráti.

Neuveriteľný hazard na diaľnici! Motorkár držal počas jazdy oboma rukami mobil (Zdroj: Facebook/Policie ČR)

Video, ktoré obletelo sociálne siete ukazuje, ako cez železničné priecestie napriek funkčnej svetelnej signalizácii prechádza taxík. O sekundu neskôr ho už tlačí vlak pred sebou niekoľko metrov. 

Video nie je vhodné pre maloletých a citlivé osoby

Miestni obyvatelia, ktorí sa stali svedkami hroznej tragédie uviedli, že vlak ťahal auto niekoľko metrov a zostal z neho len vrak. Službukonajúci štátny zástupca, ktorý vyšetroval nehodu na mieste uviedol, že svetelná aj zvuková signalizácia fungovala. Viac informácií by malo poskytnúť ďalšie vyšetrovanie a nariadená pitva, vrátane toxikologického rozboru. Podľa miestnych sa na tomto železničnom priecestí v minulosti stalo už niekoľko nehôd.

Viac o téme: NehodaSrbskoBelehradLazarevac
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu