Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Prekvapivý výsledok prieskumu: TOTO je podľa žien ideálna veľkosť mužského penisu! Páni, čítajte

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Ideálna dĺžka mužského penisu je predmetom prieskumov už desiatky rokov. Viacero výskumov naznačilo, že trendy sa menia, no podľa odborníčky stále platí, že ľudia majú nerealistické predstavy. Nedávny prieskum sa obrátil na ženy, ktoré sa podelili o ideálnu dĺžku a hrúbku penisu. Výsledok mnohých mužov poteší.

Nedávny prieskum spoločnosti ZipHealth medzi 800 heterosexuálnymi ženami odhalil preferovanú veľkosť mužského penisu. Väčšina žien uviedla ako ideálnu dĺžku 14 centimetrov a obvod 11 centimetrov. Tieto miery nie sú ďaleko od veľkosti priemerného penisu, čo znamená, že väčšina mužov sa nemá čoho obávať. Nedávna správa totiž odhalila, že priemerná dĺžka penisu je 13 centimetrov, zatiaľ čo priemerný obvod je 11 centimetrov.

Prekvapivý výsledok prieskumu: TOTO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Ukázalo sa však, že oveľa väčšie očakávania od svojho prirodzenia majú samotní muži. Spoločnosti totiž požiadala 100 mužov, aby odhalili ideálnu veľkosť penisu. Ukázalo sa, že podľa mužskej predstavy by mal mať ideálny penis 16,5 centimetrov na dĺžku a 14 centimetrov v obvode. Minulý rok doktorka Jen Caudleová publikovala na TikToku video, v ktorom hovorila o nerealistických predstáv týkajúcich sa mužského prirodzenia a odhalila aj dôvody, prečo je to tak.

„Jedným dôvodom je to, že väčšina ľudí si myslí, že priemerný penis je oveľa dlhší a väčší, ako je to v skutočnosti,“ prezradila. „Po druhé, existuje veľký spoločenský tlak na to, aby sme nejako vyzerali. Platí to pre mužov aj ženy a ja toho nie som fanúšičkou,“ uviedla ďalej. Následne sa podelili o to, že priemerná dĺžka ochabnutého penisu je 9 centimetrov a pri erekcii 13 centimetrov. „Vedeli ste to? V skutočnosti je penis kratší, než si mnohí predstavujú,“ dodala odborníčka.

Viac o téme: PrieskumPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu