Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Cestovateľ v čase odhalil PÄŤ mrazivých udalostí, ktoré nás do konca roka čakajú: Očista aj zmŕtvychvstanie!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Samozvaný cestovateľ v čase sa podelil o päť udalostí, ktoré môžeme do konca roku 2024 očakávať. TikToker tvrdí, že sa vrátil z roku 2671, aby ľudstvo varoval pred zvláštnou slnečnou energiou, ale aj oveľa mrazivejšími udalosťami.

Eno Alaric, na sociálnych sieťach známy ako @radianttimetraveller, si svojimi predikciami o budúcnosti získal neuveriteľných 900 000 sledovateľov. Najnovšie sa podelil o zoznam piatich ohromujúcich udalostí, ktoré majú otriasť naším svetom pred koncom roka 2024. „Mnohí z vás stále neveria, že som skutočný cestovateľ v čase, takže si zapamätajte týchto päť udalostí, ktoré prídu v posledných mesiacoch roku 2024,“ uviedol vo videu. Prvou udalosťou je podľa jeho slov odhalenie žiráf vysokých ako mrakodrapy, ku ktorému by malo dôjsť už 20. septembra. „V skrytej časti Austrálie sa nachádzajú veľké verzie 70 rôznych druhov zvierat. Patria sem takmer meter dlhé pavúky, takmer dvojmetrové motýle a dokonca aj žirafy vysoké ako mrakodrapy,“ uviedol.

Vizionár následne spomenul, že 23. október by malo dôjsť k podivným vibráciám slnečnej energie, vďaka čomu ľudia odhalia, ako umrú. „Slnko bude vyžarovať vzácny a neznámy typ energie, ktorý umožní ľuďom vidieť, ako umrú. Bude sa to diať miliónom ľudí každý deň po dobu približne troch mesiacov. Niektorí zistia, že nikdy neumrú a že sú nesmrteľní,“ uviedol Alaric. O dva dni neskôr, 25. októbra, údajne jeden z doposiaľ mŕtvych hudobníkov prezradí, že je nažive a chystá sa vydať nový album. „Príde veľmi slávna celebrita a odhalí, že predstierala svoju smrť. Bola známa ako ‚legenda‘ a bude najslávnejšou osobou na Zemi, keď sa vráti k tvorbe hudby,“ povedal.

Svoje predpovede končí dvomi dátumami. 9. novembra údajne Slnko na týždeň zmizne, čo bude viesť k tomu, že svet prejde do prvej očisty. Odkazuje tak na film „Očista“, v ktorom americká vláda počas jednej noci v roku povoľuje ľuďom vraždiť, rabovať a beztrestne páchať rôzne zločiny. O niekoľko dní neskôr, 12. novembra, podľa Alarica odborníci v Antarktíde pod ľadom nájdu mimozemský artefakt. „Bude obsahovať záhadnú chorobu, ktorá sa rýchlo rozšíri do celého sveta a na ktorú nebudeme mať žiadny liek,“ dodal vizionár.

Viac o téme: PredpovedeCestovateľ v čase
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu