Štvrtok12. september 2024, meniny má Mária, Mia, zajtra Ctibor, Tobiáš, Tobias

FOTO Obrovská tragédia v Bratislave: Vodič vytlačil auto z cesty a následne vpálil do stĺpu: Brutálnu zrážku neprežil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA - Obrovská tragédia sa stala dnes krátko pred 19:00 hodinou na Vajnorskej ulici v Bratislave. Vodič najskôr vytlačil pred ním nachádzajúce sa vozidlo a následne vpálil do stĺpu. Brutálnu zrážku nemal šancu prežiť.

Policajti dnes zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala krátko pred 19:00 hodinou na Vajnorskej ulici v Bratislave. "Podľa doposiaľ zistených informácií vodič vozidla zn. Fiat mal počas jazdy po Vajnorskej ulici v smere najprv vytlačiť pred ním nachádzajúce sa vozidlo zn. Volvo a následne mal naraziť do stĺpu verejného osvetlenia," poznamenala bratislavská polícia na sociálnej sieti. 

archívne video

Hromadná dopravná nehoda v centre Bratislavy (Zdroj: Topky/Jan Zemiar)

Vodič, ktorý vpálil do stĺpu, brutálnu zrážku neprežil. "Po príchode záchranných zložiek na miesto bolo zistené, že muž vo vozidle zn. Fiat nejaví známky života. Napriek snahe záchranárov, ako aj svedkov sa nepodarilo 60-ročného muža oživiť. Podľa predbežných informácií záchrannej zdravotnej služby príčina smrti pravdepodobne nesúvisela s dopravnou nehodou. Vodič vozidla zn. Volvo neutrpel žiadne zranenia," dodala polícia. Zisťovaním presných príčin ako aj okolností tejto nehody sa zaoberá Krajské riaditeľstvo dopravného inšpektorátu v Bratislave. 

FOTO Obrovská tragédia v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj )

Viac o téme: NehodaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu