Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Hlúpy žart na dovolenke sa zmenil na boj o holý život: Ženu zachytila lodná vrtuľa, takmer vykrvácala!

(Zdroj: Getty Images)

ZADAR – Chorvátske média informovali o mimoriadne vážnom zranení dovolenkujúcej ženy. Pri ostrovčeku Arta Mala v Jadranskom mori v Šibenicko-kninskej župe prišla o nohu tesne nad kolenom, pretože ju zachytila lodná vrtuľa. Prípad je o to desivejší, že si z nej vystrelil jej partner a chcel partnerke ujsť.

Policajné oddelenie Šibenik-Knin dostalo hlásenie o nehode 24. júla okolo 17:00 hod. 23-ročná žena bola s vážnym zranením prevezená do nemocnice v Zadar. „Prišla do nemocnice s vážnym zranením nohy. Podstúpila operáciu, ktorá bola úspešná. Teraz je jej stav stabilizovaný,“ uviedol pre chorvátsky Dnevnik.hr Nediljko Jović, zástupca riaditeľa zadarskej nemocnice.

archívne video

Spadnutý strom na bytovke v bratislavskej mestskej časti Lamač (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa dostupných informácií je zázrak, že žena nehodu prežila. „Trvalo asi hodinu, kým sme sa dostali z miesta nehody do nemocnice,“ dodal zástupca riaditeľa. K incidentu malo dôjsť na večierku, ktorý sa konal na lodi. Žena skočila do mora a chcela si zaplávať, keď jej partner sa rozhodol žartovať a ujsť jej s loďou. Naštartoval motor, no lodná vrtuľa zachytila žene nohu a prerezala ju nad kolenom.

Očití svedkovia okamžite skočili do vody a zranenú ženu vytiahli z vody. Podľa neoficiálnych informácií museli 23-ročnej žene nohu amputovať. Celá udalosť je aktuálne v štádiu vyšetrovania.

Viac o téme: DovolenkaLoďChorvátskoZadarAmputácia končatiny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu