Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Hudobný svet zasiahla ďalšia TRAGÉDIA: 22-ročného speváka ZASTRELILI pri lúpeži!

(Zdroj: Getty Images)

OHIO - Americký hudobný svet zasiahla mimoriadne smutná správa. Vo veku 22 rokov zomrel raper Michael Robinson, ktorého verejnosť poznala pod umeleckým menom Ralan Styles. Hudobníka, ktorý sa preslávil remixom megahitu Baby Shark, zastrelili pri lúpeži!

22-ročný hudobník zomrel v nedeľu v Columbuse v Ohiu pri pouličnej lúpeži. Lupič sa chcel zmocniť jeho náhrdelníka, ale raper mu ho odmietol dať, zlodej tak začal strielať. Keď na miesto incidentu dorazili zdravotníci, mladík ešte žil, no ako informuje The Mirros, napriek veľkej snahe sa ho zachrániť nepodarilo. 

Podľa Columbus Dispatch má vraždu na svedomí 24-ročný Mohamood Hassan, ktorý už bol raz zatknutý za neoprávnený vstup a krádež. Muži zákona ho vypátrali na základe podrobného popisu podozrivého od svedkov, ktorí incident videli. Informácia o tragédii zasiahla množstvo fanúšikov, no najmä hudobníkovych najbližších. 

Brat sa vyjadril, že kým bude on žiť, raper nezomrie. „Stále čakám, že mi zavoláš a povieš mi, že to celé je vtip,“ napísal na sociálnej sieti Instagram. „Spali sme spolu na podlahe, jedli sme spolu, bojovali sme spolu, podpísali našu prvú spoločnú zmluvu. Milujem ťa, bráško, a pokiaľ budem nažive, nikdy nezomrieš. Odpočívaj v pokoji, bráško, a drž mi tam hore miesto,“ dodal. 

Ralan Styles sa do povedomia verejnosti dostal vďaka úspešnému remixu pesničky Baby Shark z roku 2019. Jeho verzia má viac ako 4 milióny prehratí a zabezpečila mu zmluvu s nahrávacou spoločnosťou Republic Record. 

Viac o téme: Ralan Styles
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu