Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Obrovská radosť slávneho speváka (37): Po prvýkrát sa stane otcom!

(Zdroj: pixabay.com)

LONDÝN - Britský spevák Oritsé Williams (37) prežíva krásne chvíle. So svojou manželkou totiž pred pár dňami na sociálnych sieťach oznámili, že sa po prvýkrát stanú rodičmi.

Známy hudobník sa preslávil hlavne ako člen chlapčenskej skupiny JLS, ktorá má na svojom konte viacero hitov. V posledných rokoch sa však viac venuje svojej sólovej kariére a rodine, ktorá sa čoskoro rozrastie.

Pred pár dňami totiž na svojom profile na sociálnej sieti Instagram oznámil, že sa spoločne so svojou manželkou už čoskoro stanú rodičmi. „Premohli ma emócie, láska, úzkosť, slová nedokážu vyjadriť, čo teraz cítim k mojej manželke. Jej sila, obeta a všetko, čo prekonala, aby nás dostala k tomuto momentu, je neuveriteľné," uviedol hudobník.

„Táto cesta nás otestovala tak, že to ani neviem vyjadriť, ale jej odvaha mi ukázala ozajstnú lásku a odolnosť. Tento posvätný moment prežívame spoločne v našej rodinnej bubline. Naše srdcia sú plné vďaky všetkým, ktorí pri nás stáli a obklopovali nás láskou a podporou. Vaša milosť nás viedla a navždy vám budeme vďační," doplnil Williams.

Viac o téme: Oritsé Williams
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu