Utorok22. október 2024, meniny má Sergej, zajtra Alojzia

Pizzeria pobúrila zákazníkov: VIDEO Pozrite, čo sa odohrávalo priamo pred ich zrakmi! Tu už jesť nebudú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY – Keď si objednáte jedlo z reštaurácie, nikdy presne neviete, ako bolo pripravované. To isté platí aj o pizze, ktorú si môžete objednať skutočne kdekoľvek. Návštevníci jednej z pizzerií však zostali v šoku, keď videli, čo sa deje v prevádzke. Zaprisahávajú sa, že odtiaľto si jedlo už nikdy neobjednajú.

Ľudia zostali zdesení po tom, čo sa na internete objavili zábery holubov hodujúcich na ingredienciách vo veľkom reťazci pizze. Video zverejnené na sociálnej sieti TikTok ukazuje, ako tri holuby jedia ingrediencie pripravené na výrobu pizze v pizzerii Crust na dolnom severnom pobreží Sydney. Na záberoch nie je vidieť žiadnych zamestnancov.

Video sa okamžite stalo virálne a získalo viac ako 30 000 zhliadnutí. Ľudia rýchlo vyjadrili svoje znechutenie, pričom mnohí sa zaprisahali, že tam už nikdy nebudú jesť. „Už nikdy nezjem pizzu z Crustu,“ poznamenal jeden z komentujúcich. „To je moja posledná objednávka v Cruste,“ pridal sa ďalší. „Už tam nikdy nepôjdem,“ dodal tretí.

Mnohým sa však táto príhoda zdala zábavná, pričom jeden z nich napísal: „Holub na paprike je najlepší.“ Ďalší uviedol: „Crust pizzu schvaľujú aj holuby.“ Tretí komentujúci zavtipkoval, že holuby sa len pripravujú na ďalší chod. „Nikdy som nejedol holubiu pizzu... Myslím, že si túto možnosť rád nechám ujsť,“ dodal iný divák videa.

Viac o téme: ReštauráciaPizzaHoluby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu