Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Ostré slová bývalých priateľov princa Harryho: Nemôžu uveriť, ako hlboko klesol!

Princ Harry Zobraziť galériu (2)
Princ Harry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Od odchodu z Veľkej Británie sa okruh priateľov princa Harryho zmenšil na úplné minimum. Viacerí jeho bývalí kamaráti si však v najnovšom rozhovore nebrali servítku pred ústa a povedali, čo si o jeho správaní myslia.

Princ Harry čelí pravidelne veľkej kritike mnohých obyvateľov Veľkej Británie a priaznivcov kráľovskej rodiny. Výnimkou však nie sú ani jeho dnes už bývalí priatelia, s ktorými buď nekomunikuje vôbec, alebo len veľmi málo.

Pre The Sunday Times si viacerí z nich nebrali servítku pred ústa a povedali, ako vnímajú jeho správanie. „Je ako nahnevaný chlapec. Veci sa nevydarili tak, ako si predstavoval. Podľa mňa mu chýba Británia a zúfalo chce, aby ho ľudia obdivovali. Každý, kto ho pozná vie, že by bol najradšej, keby ho všetci milovali tak, ako Williama a Kate," uviedol jeden z nich. 

Princovi naložil aj ďalší jeho bývalý kamarát. „Nemôžem uveriť tomu, ako hlboko klesol. Je to hrozne nelojálne. Rozhovor s Oprah, dokument na Netflixe a potom jeho kniha. Trikrát a dosť. Harry a Meghan mohli odísť s dôstojnosťou a slušnosťou a nemuseli pošpiniť rodinu. Výsledkom je, že za peniaze nahádzali špinu na vlastnú rodinu," doplnil ďalší z jeho dnes už bývalých priateľov. 

Princ Harry s manželkou Meghan sú momentálne v Kanade.
Zobraziť galériu (2)
Princ Harry s manželkou Meghan sú momentálne v Kanade.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Princ Harry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu