Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Susedia princa Harryho a Meghan im poriadne naložili: Takto dobré vzťahy rozhodne nevyzerajú!

Meghan Markle, princ Harry Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Princ Harry a jeho manželka Meghan Markle sa v roku 2020 presťahovali z Veľkej Británie do Kalifornie. Počas tohto týždňa sa však ukázalo, že z tejto skutočnosti nie sú príliš nadšení ich susedia, ktorí slávnej dvojici poriadne naložili.

Harry a jeho manželka mali v posledných rokoch ich života vo Veľkej Británii množstvo sporov s viacerými členmi kráľovskej rodiny a s pracovníkmi paláca. To vyriešil až ich odchod do USA, kde dvojica žije už 4 roky.

Počas tohto týždňa sa po prvýkrát objavili svedectvá ich susedov, ktorí však na princa a Meghan príliš pekných slov nenašli. Podľa informácií denníka Mirror sa dokonca jeden z nich vyjadril, že sa nevie dočkať momentu, kedy sa odtiaľ odsťahujú.

V nie príliš dobrom svetle o nich hovoril aj starší muž, ktorý chcel páru pomôcť lepšie spoznať lokalitu, v ktorej momentálne žijú a ponúkol im historické filmy o tomto mieste. „Ich ochrankár ma otočil pri bráne a filmy si nezobral. Povedal, že ich to nezaujíma. Snažil som sa byť dobrý sused. Mám o tejto štvrti veľa informácií," povedal jeden so susedov. 

Ten ďalej doplnil, že dvojica zo svojho domu príliš nevychádza a okrem toho uviedol, že je z toho, že sa sem nasťahovali, pomerne prekvapený. „Prekvapuje ma, že sem prišli. Väčšinou sem chodia starší ľudia. Je to miesto, kde chodia slony dožiť svoj život," doplnil s dávkou humoru sused Harryho a Meghan. 

Meghan Markle, princ Harry
Zobraziť galériu (2)
Meghan Markle, princ Harry  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Meghan Markle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu