Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Slávny spevák po priznaní nevery: Drsné slová expriateľky… Vždy som vedela, že je ha*zel!

Dave Grohl Zobraziť galériu (2)
Dave Grohl (Zdroj: SITA/AP Photo/Eduardo Verdugo)

LOS ANGELES - Americký hudobník Dave Grohl (55) prežíva turbulentné obdobie. To začalo jeho priznaním nevery a tím, že sa mu narodilo nemanželské dieťa. Nedávno o ňom prehovorila aj jeho expriateľka - herečka a modelka Kari Wuhrer (57), ktorá mu poriadne naložila.

Slávny hudobník počas minulého týždňa šokoval svojím priznaním, keď verejnosti oznámil, že bol svojej dlhoročnej manželka Jordyn Blum neverný. Aby toho nebolo málo, Grohlovi sa narodilo nemanželské dieťa a ich vzťah je tak po viac ako 20-tich rokoch v obrovskej kríze. 

Následne sa spustila lavína obvinení a mnohí tvrdili, že podobných prešľapov má na svojom konte Grohl niekoľko. O tom, čo si o ňom myslí, sa v najnovšom rozhovore podelila aj jeho bývalá partnerka - herečka a modelka Kari Wuhrer, ktorá si servítku pred ústa rozhodne nebrala.

V čase, keď s ním chodila, jej totiž zatajil, že má iný vzťah. „Vôbec som o tej žene nevedela. Nikdy o nej nehovoril. Keď sa o tom dozvedela, tak sa s ním rozišla a mne sa už nikdy neozval. Vždy som vedela, že je ha*zel," povedala Wuhrer pre TMZ.

Slávny spevák po priznaní
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Viac o téme: Dave Grohl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu