Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Kronerová sa vrátila k zabudnutej, pre ženu bizarnej záľube: Priviedol ju k tomu otec!

Zuzana Kronerová
Zuzana Kronerová (Zdroj: Maarty von B)

BRATISLAVA - Herečke Zuzane Kronerovej ide karta. Objavuje sa v nových filmoch, reláciách, no popritom stíha aj cestovanie a svoje nové hobby. Neuveríte, na čo sa dala!

Herečka Zuzana Kronerová patrí dlhodobo k najobľúbenejším slovenským herečkám, a to nielen v Čechách, ale aj v zahraničí. Niet preto divu, že bude jednou z hlavných postáv nového seriálu Pressburg, ktorý sa bude na Dvojke vysielať už tento piatok o 21.25 hod. Herečka si tu vyskúša viacjazyčnosť, mala by rozprávať po maďarsky, čo jej údajne nie je úplne blízke. Napriek tomu o sebe tvrdí, že je polygótka a s jazykmi nemá problém, len je lenivá učiť sa ich. Napriek tomu vie perfektne česky, ale napríklad aj nemecky, anglicky, chorvátsky či rusky.

V sobotu bude hosťom v talkshow Petra Marcina Neskoro večer, kde okrem iného prezradí, aké hobby ju naučil jej milovaný otec. Jemu to však išlo o niečo lepšie, a tak sa Zuzka musí nanovo učiť všetko to, čo ju kedysi učil on sám. Neuverili by ste, že sa jej podaril aj obrovský úlovok! Nenechajte si Zuzanu Kronerovú ujsť v Neskoro večer už túto sobotu o 21.40 na Jednotke.

Neskoro večer - Kronerová (Zdroj: STVR)

Viac o téme: Neskoro večerZuzana KronerováRybárčenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu