Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Móda z Emmy: Úchvatná Jennifer Aniston, odvážny výstrih slávnej krásky a... Šokujúci kostým banánovej šupky!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Počas noci prebehlo v Los Angeles odovzdávanie prestížnych cien Emmy, po ktorých sa okrem ocenených hovorí aj o viacerých outfitoch známych hviezd. Kým Jennifer Aniston či Selena Gomez na červenom koberci doslova žiarili, tak niektorí poriadne šokovali.

Galéria: Emmy 2024

Slávnostné odovzdávanie cien Emmy prinieslo množstvo víťazov, ale aj porazených. Televízne Oscary napokon ovládli seriály Šógun, Hacks či The Bear: King of the Kitchen, ktoré získali viacero sošiek.

Okrem toho sa však vo veľkom hovorilo aj o outfitoch, ktoré zvolili najslávnejšie mená svetového šoubiznisu. Mnohým fanúšikom doslova vyrazila dych Jennifer Aniston, ktorá vo svojej róbe doslova žiarila. 

Jennifer Aniston
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Aniston  (Zdroj: SITA)

Rovnako pozitívne zaujala aj Selena Gomez, ktorá takisto potešila oko mnohých fanúšikov. V čiernych šatách vyzerala úžasne, avšak ani tentokrát sa jej nepodarilo získať cenu Emmy.

Selena Gomez
Zobraziť galériu (6)
Selena Gomez  (Zdroj: SITA)

Odvážny model zvolila herečka Sofia Vergara, ktorá v červených šatách ukázala svoju krásu naplno. Pri tejto umelkyni to však až také prekvapenie nie je, keďže podobné outfity volí pomerne často.

Sofia Vergara
Zobraziť galériu (6)
Sofia Vergara  (Zdroj: SITA)

Z mužov zaujala aj jedna z najúspešnejších postáv celého večera Richard Gadd, ktorý jasne ukázal, že je na svoje korene patrične hrdý a tak rodák zo škótskeho mesta Wormit dorazil v tradičnom kilte.

Richard Gadd
Zobraziť galériu (6)
Richard Gadd  (Zdroj: SITA)
 

Medzi účastníkmi sa však našli aj takí, ktorí stavili na bizár a za každú cenu sa na seba snažili strhnúť pozornosť. Jednou takou bol aj internetová hviezda Nymphia Wind, ktorá dorazila v kostýme, ktorý mal pripomínať banánovú šupku, čím sa zaradila medzi najvýraznejšie postavy celého večera. 

Nymphia Wind
Zobraziť galériu (6)
Nymphia Wind  (Zdroj: SITA)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu