Pondelok16. september 2024, meniny má Ľudmila, zajtra Olympia, Melisa

Všetci kričali NIE, Kemka to na Adelu aj tak vybalil: Si hovno!

Adela Vinczeová a Juraj Kemka v šou Možné je všetko
Adela Vinczeová a Juraj Kemka v šou Možné je všetko (Zdroj: psc)

BRATISLAVA - Relácia Možné je všetko je založená predovšetkým na improvizácii. Občas sa však niektoré situácie vymknú z rúk.

Po vlaňajšom triumfe sa jedinečná zábavná šou Možné je všetko! Vracia na obrazovky televízie Markíza s desiatimi novými časťami. Divákom sa v nich opäť predstavia populárne osobnosti v situáciách, v akých ich ešte nikdy nevideli. Pod moderátorským vedením Dana Dangla ich čakajú súťažné disciplíny, pri ktorých budú musieť preukázať umenie improvizácie a často budú nútení vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a prekonať samých seba. Bláznivé úlohy, napínavé hry a neľahké výzvy sú prísľubom neopakovateľnej atmosféry a skvelej zábavy. 

Na divákov čakajú nielen nové originálne hry, ale aj ešte pestrejšia zostava známych osobností. Zabávať ich budú napríklad Jakub JablonskýPetra Polnišová, Juraj Loj a Anna Jakab Rakovská. Nebudú však chýbať ani známe tváre z prvej série ako Tomáš Maštalír, Adela Vinczeová, Jana Kovalčiková, Juraj Kemka, či Michal Kubovčík. 

Salvy smiechu v slovenských obývačkách bude opäť rozpútavať bezpočetné množstvo improvizačných hier. Obzvlášť zarezonovala „Šikmá plocha“, v ktorej celebrity predvádzajú vtipné scénky, ktoré sa odohrávajú vo vnútri miestnosti postavenej pod 22,5° uhlom. O rôzne bizarné, prekvapivé a zábavné momenty tak rozhodne nie je núdza. Divácky obľúbená je aj hra „Hore nohami“, v ktorej vybraní dvaja účinkujúci hrajú scénku na vybranú tému, pričom sú zavesení dolu hlavou. Ďalšou populárnou stálicou je „Potme“, kde herci hrajú improvizovanú scénku v miestnosti, kde je úplná tma. To, čo sa deje vo vnútri však divák vidí vďaka kamere s nočným videním. Novou hrou je „Kto som? Co som?“ Vo videu Juraj Kemka háda, koho predstavujú jeho kolegovia, a ako ináč, opäť sa to nezaobíde bez smiechu.

Všetci kričali NIE, Kemka to na Adelu aj tak vybalil: Si hovno! (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Juraj KemkaAdela VinczeováMožné je všetko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu