Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Sajfa a Veronika mali AUTONEHODU: Obrovský STRES a ŠOK... Vďaka všetkým záchranným zložkám!

(Zdroj: Instagram MSC/VCO)

BRATISLAVA - Moderátor Matej Sajfa Cifra (45) a Europoslankyňa Veronika Cifrová Ostrihoňová (35) majú za sebou desivú skúsenosť. Cestou na chatu mali autonehodu. Obe autá skončili rozbité, blondínka s rozťatým čelom... Bol to obrovský stres a šok!

Galéria: Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová

Veronika sa zopár dní na sociálnych sieťach objavovala s prelepeným čelom. Mnohí sa preto okamžite zaujímali, čo sa jej stalo. No a včera sa rozhodla o svojej nepríjemnej skúsenosti prehovoriť. S rodinou vraj mali desivú autonehodu. 

„Minulý týždeň sme autom cestovali celá rodina na víkendovú chatu. Ja, Matej aj obe deti. Išli sme predpisovo, žiaľ do nás zozadu narazilo druhé auto. Našťastie, okrem dvoch štichov na mojom čele sme vyviazli bez zranení. Šofér auta, ktoré do nás narazilo, bol zdravotne okrej tiež,“ informovala svojich fanúšikov Europoslankyňa.

„Nebudem popierať, že to bol stres a šok. A zároveň mimoriadna úľava a vďaka, že hrozivá nehoda, ktorej výsledkom boli dve zničené autá, si nevypýtala vyššiu daň,“ dodala a ešte poďakovala všetkým záchranným zložkám za rýchly, efektívny a ľudský prístup.

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu