Nedeľa8. september 2024, meniny má Miriama, zajtra Martina

Karin Majtánová hviezdou aj za našimi hranicami: Vystúpenie pri mori?!

Majtánovej dámska jazda v Turecku: Kamarátkam ukázala ukryté krásy
Majtánovej dámska jazda v Turecku: Kamarátkam ukázala ukryté krásy (Zdroj: archív KM)

TURECKO - Karin Majtánová je známa svojou láskou k cestovaniu a na svojom cestovateľskom konte má už množstvo destinácií. Obzvlášť rada sa vracia do slnečného Turecka a inak tomu nebolo ani tento rok. A aj tentokrát si tam užila dámsku jazdu ako sa patrí!

Moderátorka Karin Majtánová je priam smršť energie! A presne v tomto aktívnom móde sa aj počas tohto leta opäť stretla s množstvom ďalších žien v slnečnom Turecku, ktoré sa k moderátorke Dámskeho klubu tradične už niekoľko rokov pridávajú a za niekoľko spoločne strávených dovoleniek  vytvorili naozaj skvelú partiu. A zdá sa, že aj po rokoch si majú stále čo povedať. „Myslím, že sme také zdravé jadro, zohratá partia a vždy sa teším, keď sa k nám pridajú aj nové tváre, ktoré objavujú takýto čistý ženský svet. Pre niekoho to môže byť na prvé počutie strašiak, ale myslím, že má určite viac pozitív ako negatív, lebo ženy v istom veku držia za jeden koniec lana, vzájomne si pomáhajú a neriešia malichernosti,“ presvedčivo hovorí Karin, ktorá je vyznavačkou motta "I am HAPPY, whe I TRAVEL".

Galéria: Majtánovej dámska jazda v Turecku: Kamarátkam ukázala ukryté krásy

Dovolenka na plážach v Turecku však nie je jediným miestom, kde sa dievčatá stretávajú. „Darí sa nám stretávať aj počas roka vrámci našich dámskych večerov, kedy to máme spojené s nejakou talkšou, alebo s víkendovým pobytom. Vieme tak priebežne o sebe a keby sme sa celý rok nevideli, tak by sme museli byť na tej dovolenke aspoň dva mesiace, aby sme si to všetko rozpovedali,“ dodáva so smiechom obľúbená moderátorka, ktorá si týždeň sladkého ničnerobenia dokonalo užila.


Karin si však tento rok splnila aj iný sen v podobe albumu. Pesničky si pospevovala aj počas večerných programov v Turecku a dali by sme ruku do ohňa za to, že by najradšej vybehla aj na javisko, aby svojimi pesničkami obohatila večer ostatným dovolenkárom. „Aj som o tom rozmýšľala, ale potom si hovorím, nebolo to dohodnuté dopredu, nebudem tu robiť škrt cez rozpočet,“ prezrádza moderátorka, ktorá sa však takejto príležitosti do budúcna rozhodne nebráni. Určite by ju podporila aj sestra Janette, ktorá za posledné roky na dovolenkovej dámskej jazde nikdy nechýba. S Karin si vychutnávajú nielen more, skvelé jedlo, nekonečné rozhovory s partiou žien, ale aj dlhé prechádzky pri mori. Karin si totiž dala na dovolenke výzvu, od ktorej rozhodne neplánovala upustiť!

Karin Majtánová hviezdou aj za našimi hranicami: Vystúpenie pri mori?! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: TureckoKarin MajtánováDámska jazdaHappy Travel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu